nedjelja, 16. kolovoza 2015.

Šta bi se desilo kada bi muha popila Red Bull?

Heeeej ljuudi ,evo mene opet. Ovih dana ću pisati češće ali to je samo jer će sad škola pa ću onda pisati rjeđe,baš tako. Eh,sad mene ovih dana muči jedno pitanje ,a ono je naravno nastalo kada sam vidjela muhu kako pije Red Bull. Uredu,nećemo reći da je pila ,ali motala se oko praznog Red Bulla na kojem je još na poklopcu bilo malo napitka.Baš sam je posmatrala i pitala se :Šta će se desiti? Znate one stalne reklame : Reeeed Buuuull ,daaaajeee tiii kriiilaaa! Koliko sam ja uvedena u Biologiju (a hvala Bogu ima me u Biologiji,tako da mi je prva ocjena u srednjoj bila 2) muha već ima krila. Ili ,možete li zamisliti ,jer znate to je Energy Drink (energetsko piće) daje vam energiju,koliko bi ta muha poslije toga mogla postati dosadna? Ja već smatram muhe dovoljno dosadnima ,ali kada bi popile Red Bull prelazile bi svaku mjeru. Tako da sada ide jedno upozorenje : UKOLIKO NE ŽELITE DA VAM SE MUHA JOŠ VIŠE MOTA OKO GLAVE I JOŠ BRŽE NE DOPUSTITE JOJ DA PIJE RED BULL. NARAVNO,ISTO TAKO UKOLIKO NE ŽELITE DA TA ISTA MUHA MOŽDA DOBIJE JOŠ NEKI PAR KRILA I GLASNIJE VAM ZVRDNA,URADITE ISTU STVAR,NE DOPUSTITE JOJ DA PIJE RED BULL.
P.S:kako vam se sviđa slika ? hahahah xd meni je genijalna.

Mogli ste već vremenom primjetiti da ja često pišem o insektima,već sam pisala jednom o svom Drugu Mravua to možete pročitati ovdje (prvi dio ),a ovdje je drugi dio (kliknite u oba slučaja na ovo 'ovdje' i ako hoćete pročitajte te postove,zapravo su jako emotivni haha xd).Pa prije sam pisala malo i o pauku,a sad i o muhama. Očekujte još kojeg insekta ,možda napravim kakav ugovor s Tarantulom ili Crnom udovicom . Ko zna? ahahaxd Samo neka mi kažu da ne znam Biologiju...neka kažu ako smiju ,hahah xd Ima da se ove godine izborim za 5.
Ali samo nešto namijenjeno mom drugu Mravu,nisam te zaboravila.
Meni je ovaj post tako genijalan ,iako će mnogi da pomisle da sam toliko djetinjasta da je to nemoguće.Mislim pogledajte,mora neko osim škole pisati malo i o insektima..Sad će škola, pokvarit' će mi raspoloženje, i šta onda ?
Toliko o tome ....
Samo da uputim izvinjenje što kasnim s ovim postom,odavno sam ga htjela objaviti .. Te,isto tako da kažem koliko mi je žao jer nisam posjetila one blogove koje uvijek posjećujem..Ovih dana sam bila bolesna,a kao što već znate o tome sam vas obavijestila na svojoj FB stranici (ovdje).
-voli vas emma <3
-ostanite mi nasmijani <3

Broj komentara: 18:

  1. I post i slike su genijalne. Pitam se da li deluje i na komarcima! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Hahaha .. to je to !! Upravo ovakvi postovi nam trebaju u životu .. :D Genijalnost je stvarno na samome vrhuncu .. Nego.. imam povjerljive informacije.. Ima jedna gusjenica , koju poznajem.. po zanimanju tajni agent.. eh.. žalosti.. ostala je bez posla , pa sada samo želi postati poznata.. Kakva slučajnost da je neki dan išla na audiciju za Viktorijine anđele .. nisu je primili , reki su da se javi kada postane leptir. Stvarno mi se srce slama.. Pa sada možda bi se mogla dogovoriti s njom za neki ugovor? Ozbiljno.. ne zezam se.. xD .. Gdje si ti bila do sada , molim te !?? ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hahahahahah, baš si me nasmejala!! Svaka čast!! Meni nikada ne bi palo na pamet da razmišljam šta bi se desilo kada bi muva popila red bul.. Hahahahah :D
    http://littlepinkheaven.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. ahah super post!
    Baš si me nasmijala ♥
    http://myworldajla.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš si me nasmejala,vrlo originalno.Želim još ovakvih postova jer su jako zanimljivi.Takodje su slike genijalne ♥

    OdgovoriIzbriši
  6. TI SI GENIJALNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I POST JE GENIJALAN I MUHE NISU GENIJALNE !!!!!!!!!
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Cim kada am videla naslov odmah sam se ismejala hahahahahqhqh.Slika je inace vrh,hahah.Upravo tako,muve bi bile stvarno dosadnije kad bi pile Red bull,ali hmmmm...Bile bi i zanimljive,zato sto bi nekom bilo zanimljivo da ih gleda kako lete naokolo skroz pijane, xd i da,bilo bi genijalno da sklopis saradnju sa tarantulom,da je malo reklamiras. xD Inace red bull mi zvuci malo grubo i zbog toga,jane musice. :( xd Red bull ih napravi pijama plus ih kobajagi 'pretice' hahahahha oke. :D Kraljice moja genijalna <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Joooj, slicica je prepreslatka. Ti si je pravila?♥
    Zaista zanimljivo pitanje. Nikada nisam o ovome razmišljala, ali mogla bih da pocnem.;-)

    marsylylife.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Dame i gospodo, ovo je genijalnost na delu! Nikad mi pre ne bi palo na pamet nešto ovakvo, tako da ti zahvaljujem za proširenje mog kreativnog dela mozga :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Znači Ema ovo je genijalnost gejanijalizma. Pa ja sam sročena. Kada bi muha popila red bull ja mislim da bi imala više krila i mušica ne bi više bila.


    Muha,ne zna da kuha,
    muha,mnogo je suha,
    muha,nema čulo sluha,
    muha,ima mnogo duha.


    Inače stari anonimac se vratio ali sada ima svoj potpis: Goveđa kokoška. Tako da Emma,ne jedi krema. :)

    Goveđa kokoška

    OdgovoriIzbriši
  11. Hahahahah ! Kada sam videla naslov post pomislila sam " Sta je sad smislila ? ". Iskreno sam se ismejala uz tvoj posti ako mi bas i nije bilo do smeha. Verujem da nisam jedina koja zeli jos ovakvih duhovitih postova tako da ocekujemo nesto slicno uskoro. " Samo neka mi kažu da ne znam Biologiju " - hahahahah <333

    OdgovoriIzbriši
  12. Genijalno!
    Kraljica bila kraljica ostala.
    I kad spomene ti biologiju sjetila sam se naseg prvog razgovora preko vibera hah,ti si ucila biologiju,a ja pisala informatiku.

    OdgovoriIzbriši
  13. Znam da vjerojatno opet nećeš vidjeti moj kom i opet mi nećeš komati kao zadnja dva puta al ok ja komam. Nikad nisam pila Red Bull, ali jesam Monster i nakon toga sam kao loptica skočica hahaha što da kažem, dobaš post i komaj mi: www.winxiceteen.bloger.hr i www.adventureworld.blgoer.hr, please, nitko ne koma! ):

    OdgovoriIzbriši
  14. Hahahahahahahahaha , nisam se dugo ovako smijala . Na kraju sam pitala tatu : ˝Tata što bi se dogodilo kad bi muha popila Red Bull ? ˝ . Još uvijek mi nije odgovorio . Post je odličan .
    Posjeti moj blog <3
    Link bloga :http://birdneedfly.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  15. Haha,koja genijalna ideja za post. :D ☺

    OdgovoriIzbriši
  16. Super post..Uclanila sam se u tvoji blog,ako mozes uzvrati ♥♥
    http://girlsmakeupbysanjah.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši