emma4U

Heeej,ljudi.Željela sam ovakvu stranicu. Odavno sam planirala je osnovati ,ali nikada zapravo nisam,pa evo sad. Naziv treba da znači Emma za Vas.
Ovo je stranica na kojoj ćete se vi ukoliko imate neki problem,treba vam savjet ili neka druga usluga obratiti meni. Ja ,naravno ukoliko sam u moći učiniću sve da vam pomognem.Možete da pišete Anonimno a možete mi se obratiti i javno.Također postoji mogućnost da mi se javite na mail : directionerf68@gmail.com (ili putem drugih društvenih mreža koje možete pronaći u stranici :"Uđite mi u trag."

Samo zapamtite da sam ja kao vi .Uvijek ćete mi se moći obratiti ,a ja ću koliko god sam u mogućnosti pomoći.Znajte,da iako me ne poznajete uživo,vjerujem da bismo mogli biti najbolji prijatelji,jer ja sam svestrana osoba. Nikada ne tražim puno,samo želim učiniti nekog sretnim i olakšati mu njegove patnje. Uvijek je lakše obratiti se osobi koju ne poznajete uživo ,jer će vam ona uvijek moći dati objektivno mišljenje,jer vas ne poznaje. U slučaju da želite samo da se upoznate sa mnom ...javite se ,ja sam rada da upoznam nove ljude. Ali ,ako se dvoumite da li da se javite i podijelite sa mnom svoju tugu,bol ili problem...nemojte se dvoumiti samo se javite...opet lakše je s nekim podijeliti probleme i stvari koje vas muče.Jedna lekcija koju sam s vremenom shvatila jeste :

-Sve što ostavljate u sebi ,i ne podijelite barem s jednom osobom vas vremenom uništava.Zbog toga se zatvarate,i plašite uraditi bilo koji korak u budućnost,jer imate strah od rizika.Uvijek preuzmite rizik,uradite nešto što će vam probuditi adrenalin. Vjerujte u svoje snove,koji izgledaju daleki ,ali tako vašem srcu bliski.-


-JA SAM TU ZA VAS ,JER...VI STE EMMINE AJKULE I EMMINI PINGVINI<3

-voli vas emma <3
-ostanite mi nasmijani <3

2 komentara:

  1. Kako praviš gif slike. Npr onu Ema voli svoje ajkule-

    OdgovoriIzbriši
  2. rekla sam praviti post o pravljenju gifova,iako to i nije taaaaako velika stvar kao što izgleda,već sam jednoj blogerki obećala to objasniti ,i shvatila sam zašto ne bih to podijelila sa svima..tako da uskoro očekuj post o tome :D
    -emma

    OdgovoriIzbriši