četvrtak, 30. srpnja 2015.

Parti taaajm! - OBAVJEŠTENJE (31.7.2015)

Heej ljuuudi ,samo da znate koliko sam nervozna.Vjerujem da mnogi su čuli o tome kako pravim parti na blogu ,pa evo sada zvanično ,sutra je parti . Dođite ! Svi ste pozvani..Pošto sam bila kod prijateljice ,pa kada sam se vraćala razmišljala sam kako da unaprijedim ovaj parti da ne bude samo druženje,pa sam shvatila....Takmičenje..! Naravno ,ovaj put će to biti samo jedno malo takmičenje ,sa ne baš tako velikim nagradama.Ali mislim da su utješne.Dok razmišljala sam da ću napraviti jednom parti na kojem ćete moći osvojiti nešto veće.To bi bilo Parti Darivanje...i imam već ideju ,ali nećemo sada o tome. Sve u svoje vrijeme. Možda mnogi od vas nisu primjetili do sad ali ja imam na svom blogu chat,i tu bi se odvijalo to takmičenje sve bi išlo da bih ja vama postavljala pitanja i onda bi vi davali odgovore.

Ovako pravila sutrašnjeg takmičenja nisu teška :

1.Morate se pojaviti. hahha xd
2.Morate pročitati moja 4 posljednja posta a to su :
-Kako uzvratiti na uvredu ? -PART 2.
-Jesam li / nisam li ikad...

-Oskar,tetoviranje,mačke,popularnost,momak.
-Padala je kiša: kap,kap.
3.Pitanja će biti vezana za ta 4 posta ,i naravno biće oko 14. pitanja (trebalo bi ) ,i svako pitanje će se pobodovati po 5 bodova,ko prvi tačno odgovori njemu ide ,ali ako je neko prvi a nije tačno odgovorio ,odmah prelazim na drugog. Rezultati će biti objavljeni u idućem postu,jer ne želim da tu noć neko se osjeća razočarano ili nešto.
4.Nagrade su različite :
-možemo raditi collab post (zajednički post) ,čak i ako nemate blog uradićemo ga.Vi birate temu .
-mogu vam dati savjet određen za neki problem.

-mogu vas ako ste novi savjetovati za blog,kako i šta.
-mogu vam pomoći oko dizajna bloga ili slično (ne očekujte ništa preveliko)
-ako imate blog mogu vas reklamirati oko 1/2 sedmice.
-mogu vam pomoći ako vam je potrebno urediti sliku ili nešto slično tome.

(p.s:vi birate neku od ovih nagrada,)5.Nakon takmičenja možemo da se upoznajemo i možete me pitati šta god želite ,samo ne baš onako previše lične stvari.


Toliko o tome,samo želim reći da bih zaista se osjećala sretno kada bi se što više vas pojavilo,jer bih voljela da ovo druženje uspije.Iskreno,ovo je nešto što radim prvi put ,i ne bih voljela da se niko ne pojavi,barem toliko učinite za mene,a meni zaista znači.
Sutra ću također malo da reklamiram druge blogove koje volim,i one nove koje sam otkrila, jer sam shvatila da bi to koristilo mnogima.I sutra ću da otvorim dvije nove stranice o jednoj sam vam već pričala a o drugoj,i nisam baš..toliko od mene, ako ste u mogućnosti pojavite se,meni bi bilo zaista drago. I možete očekivati anketu u kojoj me jedna djevojka moli da objavim nekoliko različitih imena koja bi mogla poslužiti za ime njenog novog bloga.
-voli vas emma <3
-ostanite mi nasmijani <3

Broj komentara: 5:

  1. Divna ideja Emma! Zaista si kreativna i svaka ti čast! Ja nažalost neću moći da učestvujem jer sam baš sjutra oko 19-20h zauzeta. Ali će biti još prilika, barem se nadam. ♥

    Novi post --------> allforyou23.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. A stvarno nisi fer.Ja sutra putujem :((
    Da je ranije mozda bih i mogla,ali nema veze.
    Voljela bih collab post aliii haha...
    Zabavite se heh.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jedva cekam party. Nadam se da ce biti zabavno. ;) Ideja je zaista bas, bas originalna.<3

    marsylylife.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Jedva cekam party, verujem da cemo se ludo zabaviti ♥

    http://svetjednedevojcice.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši