petak, 26. lipnja 2015.

Petra je kraljica :3

Heeej,ljuudi <3 evo meneee :3 i pa novog posta .Moram priznati da je ovo 4.pokušaj pisanja posta.Ubila sam se pokušavajući stalno bih prekinula.Ne zbog nekog određenog razloga već jer bi nestalo snage i volje.Ovo je Collab post između mene i Petre.Petra je genijalna osoba. Stvarno mi se sviđa ,nekako je pristupačna i možeš jednostavno s njom pričati .Njen blog je Fighter,brave and runner!(link)
Posjetite je ,jer ima jedan od mojih omiljenih blogova.Stvarno je bilo teško naći tačku kojom bismo se mogle povezati ,jer sam ja imala ideju koja ne bi baš uspjela jer je čudna...pa smo odlučile nešto jednostavno uraditi,ali mislim da je baš zanimljivo.Evo ,samo da kažem izgubila sam svoje listove na kojima je bilo moje umijeće ,tako da moram ponovo da radim za taj post... joooj,al nema veze idemo sada na post <3 znam da nisam odavno pisala,huh.

1.Šta bi željela postići u životu?
Željela bih postati osoba koja će utjecati na svijet u dobrom smislu.To je nešto što sanjam od svoje 13/14,i još uvijek to želim..Jer zaista je čudno da ja kao osoba stalno mijenjam želje i snove ,samo ta je ostala čvrsta,tako da vjerujem da je to ono što želim.
2.Šta smatraš svojom najvećom greškom?
Što uvijek smatram da je moja krivica za sve ,bukvalno kada niko ni ne treba da prihvati krivicu u svoje ruke ja se dobrovoljno javim da ću ,i onda se izjedam misleći da sam kriva.haha xd
3.Koliko vremena provodiš smišljajući teme za svoje postove?
Zapravo,volim postove one koje samo kažem :"Da,to je to! Idem da pišem post."I takva je većina mojih postova,sva nekakva nikakva ,ali meni spešl.
4.Koju poznatu ličnost ne voliš ? Zašto?
Ne mrzite me ,ali ja nisam fan Pitbulla.Mislim,ne volim ga jednostavno ,hahah xd
5.Gdje sebe vidiš za 5 godina?
U supermarketu haha xd ,oke vidim se ovdje na blogu prodavajući nekakve kreme ili šminku ,oke ipak ne. Vidim se kao nekoga ko će biti MRŠAV, i ko će da završi gimnaziju ,i da krene na fakultet ,da žali za prošlim vremenom i  pa se opet udeblja.Željela bih sebe vidjeti kao ostvarenog pisca ,ali to su snovi zar ne?
6.Omiljena hrana? Zašto?
Sarme! Sarme jer su sarmaste! :) ahha xd oke,volim i burek i sve vrste pita,i ćevape,i volim isto tako i picu ,yap,ima još hrane ,al to je ono što baš volim. (mogu svrstat negdje i Potrkržu hahah xd jeste ikad čuli za to?)

7.Jedan tvoj smiješan momenat je ...
Ne mogu reći da mi je smiješno ,ali kada pročitam svoje stare pjesme osjećam se još jadnije nego što jesam,ili kada se sjetim koliko sam plakala dok bih gledala Bambija (kojeg i danas rado gledam) ili koliko sam uživala gledajući Nindža kornjače (bila sam stvarno muškasta hahha xd)
8.Da li si ikada uradila nešto poslije čega si se kajala?
Daa,stalno pričam gluposti zbog kojih nenamjerno povrijedim nekog,i onda se kajem ,i stalno se grizem i ubijam zbog toga...ali eto,valjda se uvijek računa kajanje.Hm,možda.
9.Šta najviše mrziš kod drugih?
Mrzim ulizivanje.Sve mogu podnijeti čak da su lažljivci i da me vrijeđaju i da me isprebijaju (ipak nemojte ),ali ne mogu ulizivanje.Ulizivanje osjetim na kilometar,i to ,uf ,nikako.
10.Tvoja omiljena igračka u djetinjstvu je...
Elina (znate onaj crtani Elina-vila bez krila) i jedan policajac koji se mogao vrtjeti .
11.Da li si ikada razmišljala da obrišeš blog ?
Da,pa često pomislim,ali nekako toliko toga me veže za ovaj blog ,i eto svaki put odlučim pa stanem i samo zaklopim laptop i smirim se.Ali ,ipak šta znate šta vrijeme donosi možda ga i zatvorim jednom ,možda ne.
12.Koje te stvari karakterišu kao osobu ? 
ne znam za tačku kao interpunkcijiski znak (tj.ne znam stati sa pričom),broj 4,Katy Perry,Rusija,sarma,ljubičasta boja,možda sam šta zaboravila... ah da ja sam jako zaboravna,morate me stalno napominjati da nešto moram da uradim.
13.Imaš li osobu kojoj se diviš koja je zapravo u nekom smislu tvoj uzor?
Voljela bih biti kao Anđelina Đoli,ne mislim na izgled ,već djela. Ona je stvarno žena za uzor,ali nekako nemam određenu osobu koja bi me fascinirala toliko da mogu reći da mi uzor ,jer ljudi griješe i onda vas razočaraju,pa sad...tako da mogu reći da svako može pomalo biti moj uzor,ali najviše se divim onim mirnim osobama,koje su na prvi pogled neprimjetne.Stvarno se volim s njima zbližiti jer...one uvijek nešto kriju ,kako reći ,zanimljivo i izvanredno.

-eto post je gotov,nadam se da vam su se svidjeli moji odgovori..odite i na Petrin blog i vidite i njene odgovore ,sigurno su genijalni, kao što je i ona. A ja ostajem tu da vas i dalje volim zar ne?  <3
pa tako da :
-voli  vas emma <3
-ostanite mi nasmijani <3

Broj komentara: 9:

  1. Jako si zrela za svoje godine, svidja mi se tvoje razmisljanje. Lepo je sto mastas da promenis svet na bolje, jer ovom svetu i trebaju takvi ljudi. Jednostavno,previse je zla i ne smemo da dozvolimo da nas ono obuzme. Zato je bitno da imamo osobe koje ce biti tu,da nas spuste na zemlju i ukazu nam na nase greske. Ja tebe vidim kao neku doktorku, tako mi se cini da bi mogla da pomazes ljudima. Mozda ne na nacin na koji bi ti zelela, ali svakako to je jako odgovoran posao i na neki nacin zapravo i menjas svet na bolje. :)

    Girly world

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan posta. :)

    http://saveti81.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Sada si me podsetila na crtani Elina, koliko sam ga samo obožavala.. Inače, odličan post!!

    Smoothieglam.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš mi se dopao ovaj post, odgovori su jako interesantni. Tvoj blog dođe kao neki beg od realnosti, jer si vrlo interesantna, pozitivna i tu pozitivu prenosiš na mnoge, sigurna sam! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Sjajan post, Emma. Mnogo mi se svidja tvoj pogled na svet. Sav je nekako veseo i ujedno zreo, sto je za svaku pohvalu. Stvarno, svaki tvoj post prenese pozitivnu energiju na mene!♥

    OdgovoriIzbriši
  6. Znaš da je ovo odličan post,imaš jako dobre odgovore i baš mi se sviđa.
    Evo i mojeg posta http://nevergiveup656.blogspot.com/2015/06/emma-je-najbolja.html ♥♥

    OdgovoriIzbriši
  7. Jako volim da čitam tvoje postove.Mnogo me zasmejavaš i tvoj blog je ušao na listu mojih omiljenih blogova.Što se tiče ovog posta,svi odgovori su jako zanimljivljivi (I smešni).Veoma si zrela i uvek prenosiš svoju pozitivnu energiju na mene.Želela bih da se ovaj blog nikad ne zatvori. ♥

    OdgovoriIzbriši
  8. Odličan post ! Jako volim čitati tvoje postove ! Sve pohvale ! ♥

    Novi post ------------> allforyou23.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Super post! I ja sam goledala Nindza kornjace, hahaha i plakala sam gledajuci Bambija, a tek kad sam gledala Kralja lavova....

    OdgovoriIzbriši