utorak, 26. svibnja 2015.

Testament,jedino što sve imam u životu je sreća.

Heeeej ljudii,odlučila sam...na kraju posta ćete moći saznati da li idem s bloga ili ne,zbog toga pročitajte post da biste saznali moju konačnu odluku.U ovom postu pravim testament kome šta ostavljam u svom kratkom životu ako mi se ikad išta desi da se zna,ko na šta posjeduje iz mog malog skromnog materijalnog stanja.Ovu ideju sam dobila vozeći se autom,naravno s mojoj sestrom ,koja se požrtvovala zbog mene i nije pojela hamburger jer ga je dala meni kao lešinaru koji kupi sve što stigne (bila sam zaboravila novčanik i nisam mogla jesti,nemojte sad misliti nisam tako zla) hahaha XD

Nemojte misliti da zbog mog dobrog raspoloženja ipak ima šanse da na kraju piše:OSTAAJEEEM.Ne,možda sam čak malo i sretna što odlazim,xo xo hahah xd ,oke nego da nastavim odlučila sam u ovom postu napisati svoj testament.Zašto? Zato što sam ja sretna-nesretna osoba,ja ću uvijek biti nasmijana i sva happy dok ću iznutra gorjeti od tuge i ljutnje.Samo sam dobra glumica,za koju morate priznati ,da treba dati Oskara. Ali sada moram da kažem da sam jako dobre volje (Aida drži se idemo ipak šetati samo da ti javim u postu jer znam da ćeš ga pročitati).Pa krenimo sa testamentom (p.s ovdje će biti mnogo napomena jer ovo će biti sve suprotno onom što je istina).
Dragi moji,evo emma piše svoj testament u kojem će sve i svašta dati drugima.A drugi,su pa svi koje navedem ovdje. Ovako,svojoj najboljoj prijateljici Aidi ostavljam svu šminku .Pazi dobro kako ćeš stavljati onaj moj karmin.Nemoj slučajno da ga ne upariš s onom sjenom koju sam platila 30 km.(Jedna napomena:ni ja ni Aida se ne šminkamo). Mojoj sestri ostavljam svoj krevet.Znam da je uvijek bila ljubomorna na moj krevet ,jer sam pukla par daski na njemu (napomena : imamo isti krevet ,bukvalno isti jer smo isti dan kupovale,samo što sam ja u svog skakajući po njemu polomila par daski,no ništa bitno).Svom bratu Melisu ostavljam sve prozore u sobi,kada bude pravio svoju kuću ipak će manje plaćati.Svom bratu Mukiju ostavljam sve knjige jer znam da će biti na svoju seku i po cijeli dan učiti bez prestanka,ako Bog da jednom će on i Aida surađivati.Katy Perry ostavljam svoj radijator jer čula sam da jadnica ne može sebi kupiti ,pa rekoh da joj poklonim jedan.Svojoj dobro drugi Sari ostavljam svoj dezić (Aida ,dezić hahha xd) i sina od Hašima (Hašim=čovjek koji pravi burek).Medini zvani Šuriparikelijanisarant ostavljam svoje pape koje mi je ona poklonila za rođendan. Medi, dobri dio mog srca pripada,ostavljam svoju štigdozu pored kreveta,kojeg sam obećala svojoj sestri.Društvu iz razreda : Ajli ,ostavljam sve stvari od Katy Perry,jer znam kooooliiki je fan,i kako svaki dan čezne da dođe kući i odvrne Prism ili Teenage Dream.Ismi,bratu mom (ovo je žensko samo da znate al tako ju ja zovem),ostavljam svoju deku koja ima s jedne strane nešto čupavo što me stalno prije ubadalo,al sad sam se navikla na to.Mirzi ostavljam sve svoje mačke ,čiji se broj sada povećao jer su 4 mačke rodile male mace i ima ih  sad sve ukupno 18 (držim ih vani neko me pitao za to u prošlim postovima).Tariku ,ostavljam dres sa brojem 4 ,iako ja taj dres ni nemam,al valjda će se neko jednom sjetiti da mi kupi ga.Mom buciju,ostavljam ulogu 'sportiste godine'.Selmi,kao jednoj veoma uglednoj gospođi,ostavljam svog druga Mrava (pazi desil' mu se šta :GOTOVA SI).Svoje patike za fizičko ostavljam svojoj priji Adnanu.Elinu (barbika) ostavljam drugu Almiru.

I na kraju moram da kažem šta kome s bloga ostavljam:
Suzani ostavljam svoje postove o tome : ' Šta ako umrem u WC-u?', Anđeli ostavljam cijelu lijevu stranu bloga, Amili ostavljam svoju tastaruru,iako nije vezano za blog ,ipak pomoću nje sam pisala sve postove.Chat pripada Petri,dok font slova dajem Jeleni.Svoju karticu 'BUDIMO HUMANI' dajem svom Anonimcu (širi dobro i ljubav svijetom ,ti si moja Ajkula <3) .Anastasiji ostavljam sve dizajnove na kojima je Katy Perry bila ,a možemo reći da je na većini bila...Eleni pripada moj Hugo i Hugolina iz opisa bloga.Sve sljedbenike (emmine ajkule) dajem Marsi (Marijani). Amy ostavljam ovaj svoj prevodilac,dok Sandri ostavljam naš Collab post ,koji nikada nismo ni uradile ,a mogle smo.Aidi ostavljam....33% svog bloga. I 44% koji su bili moji moram reći da ...neću nastaviti s radom na blogu.
 ŽAO MI JE :( ZNAM DA VAM NIJE DRAGO JER SAM DOSADNA ....



-voli vas emma <3
-ostanite nasmijani <3
(vratite se na početak posta i vidite koje su riječi obojene zelenom bojom,možda shvatite tajnu poruku koju vam ostavljam)

Broj komentara: 10:

  1. Jel oćeš ti da se ja šlogiram,a?
    Oćeš da pobiješ poola čitaoca,a?

    OdgovoriIzbriši
  2. Uplašila si me, a to nije lepo.. Usput hvala ti, što si mi predala onu rubriku postova(ako sam to ja uopšte hah) Ali, ne.. Ja prestajem sa blogovanjem, tako da to slobodno predaj nekom drugom.. Volim te Emma.. Hvala što si me zasmejavala svojim postovima
    Poslednji post na mom blogu, odnosno objašnjenje zbog čega prekidam sa radom:
    http://suzanas1.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Ako nesto bude ti ces placati troskove. -.-

    OdgovoriIzbriši
  4. Jao kako si dobro napisala post! Bas si me i nasmejala i rastuzila i uplasila. Ali sam se odmah popela gore misleci na neku tajnu poruku. Extra si smislila ♥!

    OdgovoriIzbriši
  5. Dosla ja citam i kontam ono hajde ostace ona ostace pislaa sam joj one poruke na viber,mora da shvati inace ja dolazim tamo kod nje ghaha xd.
    Na kraju,tastatura i sve to,malo je falilo da pocnem da placem.
    Pa mislim,tvoj blog je drugaciji od svih,savrsen,duhovit.
    Zahvaljujuci tebi sam i pocela toliko da volim Katy Perry.
    Fino si to ti smislila hehe :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Pretpostavila sam da ćeš ostati,ali postojao je taj crv koji je ipak mislio da ces otici.Čitajući post taj crv je rastao.Kad sam stigla do kraja.What pa sta sad gde je i onda onaj deo. I ja skacem po kuci .Iskreno da kazem da pre tvog bloga Katy Perry mi nije bila nešto zanimljiva,ali nakon čitanja tvog bloga počela sam da je pratim i moglo bi se reći da sam sad njen fan.ne mogu reći da je bilo smešno,jer si me prepala na smrt.Šta testament,o čemu ona prica? i sl.Ali hvala bogu ostajes

    OdgovoriIzbriši
  7. EXTRA!Ako si mislila na mene,hahahah hvala na collabu :D :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Haha, ja sam se totalno zbunila kad sam videla kraj i onda sam se ponovo vraćala na to zeleno, jer sam prethodno zaboravila šta je pisalo. :D Baš originalan post, baš sam se opustila i uživala dok sam ga čitala, kraljica si kao i uvek! :D ♥

    OdgovoriIzbriši
  9. Nemas pojma kako si me preplasila kada sam procitala da mozda napustas blog,haha. Ali stvarno, zaista bi mi bilo mnogo krivo. I naravno puno ti hvala na nasledju,hah<333 Sjajan post!:))

    OdgovoriIzbriši
  10. Dok123 sam čitala post sr3ce mi je kucaloa i mnogo sam se uplašilwer. Tvoj blog ovbozavam I stvarno mi je prirastao srcu.Uvekq si bila tu da me zasmejava...Samo mi ovo nije jasno kako si men 34 ostavila Hugu i Huglinu2 kad si napisala da si Anđeli ostavila cel levu stranu bloga, a opis je na toj strani rheha. Baš se sad to pitam.

    O.S. pokvarila mi se tastatura na tabletu nešto i ne radi Msm. mnogo blokira. :/^

    OdgovoriIzbriši