ponedjeljak, 4. svibnja 2015.

Misterija je riješena : Ipak je u pitanju samo fotošuting.

Heeej ljudiii ,evo mene ponovo ,mislim emma sjećate se? Ona koja uvijek kasni sa postovima,i koja stalno obećaje nešto.Sjećate se mog posta 'Samo mom drugu Mravu,emma te voli' (link) .
Ako se sjećate ako ne sjećate,vjerujem da ćete se poslije ovog posta i sjećati ga. Nego,sada da vam ispričam ja i moja prijateljica smo izumile dan našeg druga Mrava.Ne baš izumile,izumile je loša riječ u ovom trenutku.Mi smo ga osmislile,nekako izumile je kao da sam napravila neku novu mašinu,barem mene na to podsjeća.Ovako,to je danas,dan mog druga Mrava jeste danas 4.5 (možete shvatiti sve kada vidite broj 4).Pa ,to je jer smo shvatile kako je misterija nestanka moga druga Mrava riješena.Pokušaću vam objasniti ,pisala sam vam već u tom prvom postu kako sam ja zapravo svog druga Mrava vidjela u WC-u (toaletu) i kako sam ga samo vidjela i odlučila da bude moj najbolji prijatelj.Jednostavno srce je lupalo i govorilo: On je taj,hahahah xd Nakon toga ja sam ga pogledala i samo je otišao.Nisam shvatala zašto. Moja duša je patila i pitala se zašto me ostavlja? Zašto? Misterija je riješena:Otišao je na fotošuting (da baš to).Vi vjerovatno ne znate ali prijateljica s kojom sam riješila ovu misteriju,je imala prije blog i koja slučajnost jednom je pisala o Taylor Swift i nekom mravu i ima čak i slika tog mrava.Naravno ,ja sam i posve bila zaboravila na taj njen post i pitanje možda je to moj drug Mrav na toj slici(Oprosti druže ,omaklo se,stalno si mi u mislima)? Danas smo odjednom došle na tu ideju da 4.5 bismo mogle nešto da slavimo,ja sam rekla :Mogle bismo posvetiti dan mom drugu Mravu?Onda se ona sjetila da je jednom i ona pisala o Mravu i da je baš to taj Mrav,moj drug.Hm,i onda je moje srce se ispunilo nadom.Ipak nije gotovo,nije me samo tako ostavio i zaboravio,vjerovatno je sada na turneji ,jer većinom svi poznati nakon fotošutinga promovišu te stvari cijelim svijetom (ali nećemo uzeti u obzir da je moj posljednji susret s drugom Mravom bio prije 11 godina hahha xd).

P.S:Aida mi je trebala poslati sliku
našeg mrava ali nije no nmvz,
evo ja sam se potrudila da nađem što
manje strašnu sliku mrava hahah xd.

I sada ide pismo mom Mravu (PART 2):
"Dragi drugu Mravu,pišem ti iako znam da si na turneji i previše zauzet da bi ovo i pročitao.Bila sam iznenađena i uvrijeđena,a sada? Sada shvatam sve.Ipak,nisi me ostavio,i nikada nisam mogla da shvatim što si me ostavio ,a sada shvatam da nisam mogla da shvatim nešto što ni ne postoji da bi se shvatilo.Drugu,Mravu,ipak kada završiš sa turnejom vrati mi se ,stvarno bih te voljela još koji put vidjeti.Čak sam i dan za tebe poseban smislila 4.5,samo za mog druga Mrava.Ja znam da će ovo pismo biti kraće ali uvijek su izrazi sreće jednostavniji od tuge.A ja sam sretna,jako sretna. Moj drug se vraća,kako i ne bih. Ja shvatam da ćeš jednog dana morati da me napustiš ali što kaže Dino Merlin samo nemoj da to bude sad.Javi mi pred tvoj dolazak da pripremim feštu ,kakav dernek da napravim.To se mora obilježiti. I sve one divne uspomene u onih par sekundi će se vratiti.Ipak,Marija Šerifović nije u pravu kada kaže :Ko mi je rekao živi se od sjećanja ? Ja kažem živi se od sjećanja,dok se moj drug ne vrati.I isto tako što bi Ana Nikolić rekla :Volim te baksuze,ili Dara Bubamara:Čik,čik,čik pogodi,šta mi treba,šta mi godi?"


Eto post je gotov,narode moj.Shvatate da znam da ovo nije od D.B pjesma hahahah xd tako da nemojte misliti da barem toliko nisam upućena u ovu našu muziku hahha xd ,eto moj post mom drugu Mravu je gotov,znači nemojte zaboraviti 4.5 je dan mog druga Mrava,jako bitan datum.Idem sada,znam da ću vam nedostajati ,ali preživjećete kao što i svaki put uspijete jer ja vas učim kako preživjeti kada vaš drug ode na fotošuting i nakon toga slijedi ga turneja.
-voli vas emma <3
-ostanite mi nasmijani <3

Broj komentara: 6:

  1. Odličan post ! *-*
    Veliki pozdrav za Mrava koji je na turneji :*
    Nek' pošalje slike sa Taylor ;)
    Ismijala sam se dok sam pročitala post jer je stvarno presmiješan,na pozitivan način ;)
    Samo nastavi tako obožavam tvoj blog :D

    www.myworldajla.blogspot.com :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ema, care! :D Kad god mi treba nešto za čitanje u momentima kada sam najmanje raspoložena, tu je tvoj blog. Eto, baš si me nasmejala i oraspoložila u ovih par minuta čitanja. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jao, da sam znala bih pred dva dana slavila tvog Mrava! Šteta što nisam znala. Nego, vidim ja jako cijeniš tog Mrava kad si mu čak 2 posta posvetila. Stvarno, predivno mu se obraćaš i da to ikad pročita mislim da bi ti se odmah vratio i , pazi sad, rekao ti: ,,Hvala!,,. Da sam znala da je taj dan tan tvog Mrava ne bih ubila niti jednom mrava koji se mota oko coca cole. Ok, ugl. imam novi post pa komaj! (;

    OdgovoriIzbriši
  4. Hahah kako smešan i zanimljiv post!
    -Pozdravi mrava kad ga vidiš i donesi mi i autogram.Postala sam njegov fan xd
    Baš je smešan post i na tvom blogu ima baš smešnih postova.
    Obožavam tvoj blog,samo nastavi tako! ♥

    elyandyou.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovo s mravom je bolesno ko da ti je 5 godina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa sad... duga je to prica al moram ti reci da si pogrijesila/o jer imam 4 godine.

      Izbriši