utorak, 10. veljače 2015.

Takmičenje (čisto da se zna mrzim ovakve naslove)

heej ljudiii ,evo Emme  i naravno novog posta :D nešto sam razmišljala šta kada bih ja postala poznata i kada bi trebala imati ime za  svoje fanove kako bi to bilo i shvatila sam da ne bih voljela da se zovi iCateri definitivno ne ,niti Ematori . To je tako ,nikako ,trebam nešto orginalinije ili bolje reći genijalnije haha xd pa kada šta smislim javiću vam ,do tad vi se moji LJUDI <3 HAHAHA xd nego de da mi nastavimo ,mislim da ovaj post neću dužiti došla sam samo da vam postavim anketu u kojoj možete glasati za darivanje koje sam već odradila i koje je završeno prije 2 dana.Sinoć sam pokušavala postaviti anketu ali mi nije išlo pa sam odustala i otišla spavati (nije neko baš najbolje rješenje ali eto).Evo samo da završim ovaj post pa na kraju će biti anketa i samo što mogu reći vezano za tu anketu :GLASAJTE LJUDII!! haha xd nego sada da vam postavim link još jednom od posta u kojem objašnjavam kako bi to takmičenje trebalo da ide .Taj post se zvao I sada ti kažu da si sretan (link). Evo ovo je kraj posta (ovo je najgori post koji sam ikada uradila ,aaj Bože ,hahha xd nadajmo se da je ovo samo prolazna faza ,jer iskreno ne sviđa mi se nikako na šta će da liči ovaj post )..i da ako neko od vas ima poteškoća sa razumijevanjem ovog ,neka mi se javi na mail :directionerf68@gmail.com , ja ću sve da razjasnim ili barem pokušam ,haha xd :D eto ,za kraj još jednom glasajte ,jer od vas zavisi ko će da dobije koju nagradu.

Vaš favorit je (stvarno nisam znala kako nazvati ovo):
 
pollcode.com free polls

Broj komentara: 8:

  1. Glasala! :)

    http://doityourselflady23.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Hmmm... Ja mislim da bi se tvoji fanovi trebali zvati Fizičari xd I to ozbiljno... Što se tiče ovog glasanja, ja sam glasala iako ne znam pola ovih Blogova, ali preko naslova sam pokušala da glasam za najbolji po meni ;) haha... I hej, javi šta misliš o imenu xd -.^
    P.S.: Kako bi se moji fanovi trebali zvati? Swiftie Junior? hahahhaha xd

    OdgovoriIzbriši
  3. Nice blog!! I looove Katy :D

    I would be sooo happy if we will follow each other and stay in touch, honey! Follow4follow? :D
    xoxo Colli // tobeyoutiful

    OdgovoriIzbriši
  4. #OBAVJEŠTENJE: izvinjavam se onim koji su već glasali,ali glasanje je bilo poništeno ,jer sam zaboravila jedan blog koji se također prijavio,a ja hoću da ovo bude fer takmičenje,tako da sada je sve ok,barem bi trebalo da bude..
    -voli vas emma <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Glasala sam (naravno ne za svoj hahah) <3

    http://amyfashion18.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. Glasala!
    http://ksenijalukic79.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši