subota, 28. veljače 2015.

Mozak mi je 0 bodova...

Heeej ljudi <3 evo emme i novog posta ...izvinite,znam da sam jučer još rekla napisati novi post ,ali nisam mogla,mislim ubija me gripa,imam temeraturu,povraća mi se još uz to i imaam onaj kašalj što trga pluća.Još jučer sam trebala napisati novi post i proglasiti treće mjesto ,ali evo sada ćemo to da riješimo :D Treće mjesto pripada :Fashion By Amy .Moram se javiti svim pobjednicima i zatražit podatke da bih mogla da počnem da šaljem poklone . Nego,imam mnogo ideja ,za iduće postove ,ali opet ništa od toga ne ide još u javnost..Još nešto želim se isto tako izvinuti što nikom nisam komentarisala ,ali laptop mi je bio u kvaru pa nisam mogla,a da komentarišem s mobitela,to bi trajalo ko ....(nemam baš nekog poređenja,mozak mi je 0 bodova) ..Željela sam vam reći da ovaj post neće biti posvećen ničemu posebnom ,jer nemam inspiracije sada trenutno ,ovo je samo da najavim da je darivanje završeno i da vam se javim da sam živa i da svima moram uzvratiti na komentarima.
-eto post je gotov nemojte mi molim vas zamjeriti ,stvarno nisam nikako uredu i ne mogu ni gledati kako treba,biće sutra ili prekosutra novi post ako me prođe ovo moje 'ludilo' , a ja mislim da hoće jer moji čine sve da ozdravimo (inače cijela porodica gripa) hahha xd sve nekakve preparate i tablete i sirupe ,puna mi kuća toga ..
-voli vas emma <3

Broj komentara: 14:

  1. Čestitam pobednici.Inače i ja ne mogu pisati. Twins♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Svaka cast pobednici! :*
    marsylylofe.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Ema je dobila grip pa je sela u džip. haha Ako znaš tu pesmu. Meni je mozak u boljem stanju na 0.5 bodova sa stepenom 90 pred spoljašnjim celzijusom 25 i kelvinom na 58 sa centimetrom na 2 metra kvadratnim u boljem plusu ispod dvadeset pet hipotenuza sa trouglom jednakostraničnim u svim delovima pravca delovanja sile na molekulima u atomima bez ijednog elektrona. Tako da,Emma želim ti brz oporavak.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. HAHAHHAHA XD ja vjerujem da si ti neki genijalac u školi ,treba znati povezati hemiju ,fiziku i matematiku ...hahahha xd stvarno si me impresionirao (ja pišem u muškom rodu iako ne znam šta si haha xd,tako da znaš :3 ) ,hvala <33 već danas sam bolje ;)
      -emma

      Izbriši
  4. Čestitam pobednicima! Brzo ozdravi. ♥

    ☯ GIVEAWAY NA MOM BLOGU ☯
    - fashionholicyeahh.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Bitno da ti je laptop popravljen hah xd.
    Nadam se da ces brzo ozdraviti ♥
    Cestitam svima koji su pobijedili.

    OdgovoriIzbriši
  6. Brzo ozdravi. :*

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. Brzo ozdravi! :) Čestitam pobednicima! ♥
    sandrin-kutak.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelim ti brz oporavak, a isto tako zelim da sto prije pocnes da pises postove! Falila si nam hahha <3 Jako mi je drago sto sam 3 mjesto i poslala sam ti poruku na fb oko preuzimanja nagrade :)

    NA MOME BLOGU JE Q&A!
    http://amyfashion18.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  9. Brzo se oporavi!
    Bilo je dosano bez tebe,haha... XD

    lickadiary.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. -hvala svima <33 evo danas sam već bolje ,pa vjerovatno ide novi post :D
      -voli vas emma <3

      Izbriši
  10. Prvo da kažem da mi se sviđa ona pozadina kod naslova. :) Htela sam da napišem brzo ozdravi ali ti si me pretekla čim si napisala da ti je bolje. Mislim,Emma,stvarno? xD Jedva čekam novi post. :)

    OdgovoriIzbriši