subota, 28. veljače 2015.

Mozak mi je 0 bodova...

Heeej ljudi <3 evo emme i novog posta ...izvinite,znam da sam jučer još rekla napisati novi post ,ali nisam mogla,mislim ubija me gripa,imam temeraturu,povraća mi se još uz to i imaam onaj kašalj što trga pluća.Još jučer sam trebala napisati novi post i proglasiti treće mjesto ,ali evo sada ćemo to da riješimo :D Treće mjesto pripada :Fashion By Amy .Moram se javiti svim pobjednicima i zatražit podatke da bih mogla da počnem da šaljem poklone . Nego,imam mnogo ideja ,za iduće postove ,ali opet ništa od toga ne ide još u javnost..Još nešto želim se isto tako izvinuti što nikom nisam komentarisala ,ali laptop mi je bio u kvaru pa nisam mogla,a da komentarišem s mobitela,to bi trajalo ko ....(nemam baš nekog poređenja,mozak mi je 0 bodova) ..Željela sam vam reći da ovaj post neće biti posvećen ničemu posebnom ,jer nemam inspiracije sada trenutno ,ovo je samo da najavim da je darivanje završeno i da vam se javim da sam živa i da svima moram uzvratiti na komentarima.
-eto post je gotov nemojte mi molim vas zamjeriti ,stvarno nisam nikako uredu i ne mogu ni gledati kako treba,biće sutra ili prekosutra novi post ako me prođe ovo moje 'ludilo' , a ja mislim da hoće jer moji čine sve da ozdravimo (inače cijela porodica gripa) hahha xd sve nekakve preparate i tablete i sirupe ,puna mi kuća toga ..
-voli vas emma <3

Broj komentara: 14:

 1. Čestitam pobednici.Inače i ja ne mogu pisati. Twins♥

  OdgovoriIzbriši
 2. Svaka cast pobednici! :*
  marsylylofe.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 3. Ema je dobila grip pa je sela u džip. haha Ako znaš tu pesmu. Meni je mozak u boljem stanju na 0.5 bodova sa stepenom 90 pred spoljašnjim celzijusom 25 i kelvinom na 58 sa centimetrom na 2 metra kvadratnim u boljem plusu ispod dvadeset pet hipotenuza sa trouglom jednakostraničnim u svim delovima pravca delovanja sile na molekulima u atomima bez ijednog elektrona. Tako da,Emma želim ti brz oporavak.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. HAHAHHAHA XD ja vjerujem da si ti neki genijalac u školi ,treba znati povezati hemiju ,fiziku i matematiku ...hahahha xd stvarno si me impresionirao (ja pišem u muškom rodu iako ne znam šta si haha xd,tako da znaš :3 ) ,hvala <33 već danas sam bolje ;)
   -emma

   Izbriši
 4. Čestitam pobednicima! Brzo ozdravi. ♥

  ☯ GIVEAWAY NA MOM BLOGU ☯
  - fashionholicyeahh.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 5. Bitno da ti je laptop popravljen hah xd.
  Nadam se da ces brzo ozdraviti ♥
  Cestitam svima koji su pobijedili.

  OdgovoriIzbriši
 6. Brzo ozdravi. :*

  http://anjalittleworldd.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 7. Brzo ozdravi! :) Čestitam pobednicima! ♥
  sandrin-kutak.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 8. Zelim ti brz oporavak, a isto tako zelim da sto prije pocnes da pises postove! Falila si nam hahha <3 Jako mi je drago sto sam 3 mjesto i poslala sam ti poruku na fb oko preuzimanja nagrade :)

  NA MOME BLOGU JE Q&A!
  http://amyfashion18.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 9. Brzo se oporavi!
  Bilo je dosano bez tebe,haha... XD

  lickadiary.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. -hvala svima <33 evo danas sam već bolje ,pa vjerovatno ide novi post :D
   -voli vas emma <3

   Izbriši
 10. Prvo da kažem da mi se sviđa ona pozadina kod naslova. :) Htela sam da napišem brzo ozdravi ali ti si me pretekla čim si napisala da ti je bolje. Mislim,Emma,stvarno? xD Jedva čekam novi post. :)

  OdgovoriIzbriši