subota, 28. lipnja 2014.

Your words in my head, knives in my heart, you build me up and then I fall apart, 'cause I'm only human.

I can hold my breath
I can bite my tongue
I can stay awake for days
If that's what you want
Be your number one.


Ej ,ljudi novi post.možda je netko brojao koliko me nije bilo? hahah xd mora da se nabrojao.
U ovom postu ništa posebno neću obrađivati ,msm.samo da se javim da vidite da sam živa idući post je za 3/4 dana,tako da se pripremite,samo što će on imati jaaako zanimljivu temu,a vi znate kako moje teme mogu biti zanimljive -.-' hahah xd
Šta ima kod vas? kako zdravlje? sve ostalo?
inače danas je zvanično počeo Ramazan,za sve one koji ne znaju šta je Ramazan,ja ću vam objasniti.
Ramazan je sveti mjesec muslimana,taj mjesec cijeli se posti otprilike od 2/3 sata ujutro do 20/21 sat navečer,zavisi od svakog mjesta .Ustvari prava definicija jeste od zore(sabaha)pa do sumraka(akšama).
Naravno ja to baaš volim raditi,znate Ramazan je slično nešto kao što vi kršćani imate Božić samo što bi taj Božić bio cijeli mjesec,eh baš tako nešto.Osjećate tu radost koja vas svako jutro ispuni kada ustanete najedete se i započnete post.Možda vama kada pogledate razdaljinu između ovih sati izgleda čudno ili skoro nemoguće,zapravo to nije nikakav belaj,jer vjerujte mi to tako brzo prođe da dok trepneš tu je sumrak(akšam).Šta da vam kažem još,ali evo još da poželim sreću svima muslimanima koji to rade,da im što brže prođe i u boljem redu,da osjete taj miris i zadovoljstvo ramazana i da.... pa budu sretni i zadovoljni.
A naravno i vama ostalima isto tako želim ,sve najbolje.

Sada prelazim na to da vam ispričam kako provodim dane.
Jučer sam bila u gradu i našla jaaaako finih stvari ,jahaha xd.
Uskoro Aidin rođendan moram vam javiti. 2.8.
i kupila sam joj polovinu poklona dok o drugoj razmišljam mislim da će biti oduševljena .hahah
jer sam takvu glupost joj spremila da će me ganjati sad nisam sigurna čime ali sve mi se čini da će biti METLA u pitanju.Kupila sam si haljinu,ništa previše kratko . haha xd tamam do koljena ,rado bih vam stavila sliku no,ne brinite se NEĆU . HAHAHHA XD
Pokušat ću nagovorit oca da mi kupi gitaru ,no poznajući njega odgovor će biti NE.
Dobro moram vam reći da neću biti iznenađena takvim odgovorom,ne znam zašto ali ne očekujem baš previše od toga,no ipak se nadam.
Dani mi prolaze pisajući pjesme,vjerujte ubila sam se tim.
Ovih dana sam slušala i od Cher Lloyd i Rite Ore album,predobri albumi.Čisto da se zna ubijam se i od Taylor Swift pjesmom Haunted,odlična pjesma,ako je niste poslušali uradite to.
Pročitala sam dvije knjige i sada idem treću,možda vama to zvuči čudno ali ja kada se navučem na nešto to je jako teško izbiti mi iz glave.
Preuredila sam svoju sobu ,naravno crvenu boju 2.po redu moju omiljenu boju,a ako ste zaboravili koja je prva ,u pitanju je ljubičasta :/
Dizajn jeste na Cari D.--->objasnit ću vam zašto.Kada je izlazila s Harry-em,nije mi se nikako svidjela ,rekla sam :O moj Bože šta Harry vidi u njoj? no onda sam slučajno nakon sedmicu dana pogledala opet njenu sliku i rekla :O moj Bože jes ova cura genijalna,baš mi se sviđa,zašto ja nju nisam voljela,i onda sam počela malo više o njoj,i sad sam odlučila da bi i ona trebala imati mjesto na mom blogu. tako da.et to vam je historija o Cari.
Pogledala sam više odličnih filmova rado bih vam ih preporučila samo je problem što nisam zapamtila nazive jer sam ih baš previše pogledala.
Odlučila sam da hoću da učim ruski,tako je geeeenijaaalan. naravno tu i je i francuski.
Imala sam maturu i rado bih vam postavila sliku al ' ništa i od toga,bilo mi je geeenijalno hahha xd.koliko puta sam već rekla ovu riječ GENIJALNO?
eee i da imat ću kao neki party pred Aidin rođendan ali otom-potom,sve do tad ništa previše ne obećavam.
Post je završen ,idući jeste za 3/4 dana,nije mi bitno koliko vas će ovo komentarisati ili pročitati ali eto bilo bi lijepo da mi ostavite barem kratak komentar da znam da jeste jer mi stvarno znači :)

Voli vas vaša emma
do sljedećeg puta <3

Ćaaaaaaaao <3



I can fake a smile
I can force a laugh
I can dance and play the part
If that's what you ask
Give you all I am.



emma










Broj komentara: 16:

  1. Ejj...ja uvijek imam osmjeh na licu dok citam tvoje postove...zracis tak pozitivnom i ''ludom'' energijom haha :D stvarno odlicno...i ovaj...ne znam jel se cesita ramazan...al puno srece i svega najboljeg ti zelim ;) pusaa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aa,pa ne ,ne čestita se,ali ipak hvala ti na ovom predivnom komentaru hahah xd :*

      Izbriši
  2. Upravo sam pročitao tvoj komm, pa post i evo me sad tu... Post ti je supp, uvijek kad čita tvoje postove smijem se er si smiješna i puna te neke pozitivne energije, svemu tražiš dobru stranu XD. Post ti je supp. Ramazan se ne čestita, jel tako? Ako da, čestitam, ako ne, zaboravi... Byeee!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Aaaa znaci jedva cekam taj tvoj novi post napokon pa mogu uci na tvoj blog xD fkt sam mislila da si ga zatvorila :/ pa sto nisi postavila te slike s mature i tu haljinu ? A ja sam bas htjela vidjet :( hahah
    Ugl da, jos nije ni sedmi mjesec a mi pricamo o Aidinom rodjendanu u osmom hahah xD
    Jedva cekam nadam se da ce bitu party ツ
    Ugl. Samo ti javi kad bude post ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. juupii ,eMMa se usudila napisati novi post,... fino je kritizirati sebe hahahha xd .
      Ne znam kada ali imam osjećaj da zadugo neću zatvoriti blog,ipak moram se nekom' ispovjedat ,a to ste vi moji vjerni čitaoci hahaha xd :) moram se nakon ovoga ubiti.Gaaby ♥ hvaala ti na komu,i da sve ćemo mi srediti i za Aidin rođendan a da i tvoj nadoknadimo ne brini se. Ma moram ja to polagano razraditi taj party i vidjeti ko dolazi sve haahah xd :3
      JOŠ JEDANPUT HVALA TI NA KOMENTARU <3 :*

      Izbriši
  4. Napokon post ej ahah<3333 Joooj ja bih baš htjela vidjet par slika da staviš na blog hihi,nadam se da oćeš jednom:) Uf ima još do 2.8 al ti si baš prava frendica kad se već priremaš za sve ;) Jedva čekam nove postove.AA Cara je zakon,mislim modna legenda barem meni;) Poslušaj novi album od Eda odličan je;) Uživaj u ljetu i u Ramazanu:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hej. :) Ja iskreno ne bih izdržala bez hrane toliko. Ne zato što sam ja neki GURMAN nego me lako zaboli glava ako ne jedem kako treba i to sve haha. :) Zanima me ovo s maturom? Kakva matura...
    I što se tiče jezika, ja imam želju učiti Švedski. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. isuse napisala sam već 3 komentara i svaki mi se izbrisal
    ti si musliman kak zakon :3 ok ne vjerujem kak to nisam znala xD
    Aidii bude već rođendan zkj se meni to čini tak brzo valjda jer me dugo nije bilo već ovdje
    i sretno s učenjem tog jezika ja trebam usavršiti njemački
    I MA TI SI GENIJALNA ;)
    ~Helena
    http://itsmylifehelga.blogger.ba/

    OdgovoriIzbriši
  7. I samo da te pitam: oće li Aidin blog onda bit zatvoren do 2.8. il???

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hmmm,ne bih ti mogla reći....Aida ništa nije rekla da li se vraća ali def. će pročitati taj post koji joj budem pisala za rođ. ... Ali pokušat ću da je vratim ;) iako je to nemoguća misija .
      hahah xd

      Izbriši
  8. Žurim jer moram ručat i još neke stvari obavit. Pa da kažem super je post sviđaju mi se slike. Ali nisam baš dobro čitala pa ako ništa drugo imaš jedan kom više. Sory ali žurim, bokić.

    OdgovoriIzbriši
  9. oke izbrisao mi se komentar ili ga ja ne vidim -.- -.- ne može to takoo
    uglavnom evo javljam ti da sam se vratila i da ću valjda uskoro napisati neki novi post što se je sve iz događalo za ovo vrijeme što me nije bilo
    i ne da mi se sad sve iz početka ti pisati pa onda samo ovo - želja mi je vidjeti slikice/sliku sa mature :*

    OdgovoriIzbriši
  10. Heeei, hvala ti za kom, tj, komove na mom blogu :D Ma skuzila sam sto si htjela reci, ne brini. Vjerojatno ni ja taj novi film neću gledati odmah kad dode jer necu imati vremena, tj. barem ga necu pogledati sve odjednom nego samo napreskokce da vidim kako izgleda. Ali stavit cu ga na blog kada izade pa ako slucajno nades vremena, mozes ga pogledati ;)
    Maa znaam kakvo je ljeto haha, ima se vremena za sve, ali se opet nema vremena za ništa haha. Istina je da jako volim Tecnu, ali nisam opsjednuta, ova 5. i 6. sezona mi se uopce ne svidaju i 6. sezonu skoro uopce nisam gledala, samo prvih par epizoda. Ali i dalje zelim pisati blog, ne zbog Winxa, nego zato sto jako volim taj blog koji imam vec stvarno dugo, ali i sve blogere koji posjecuju, ali i one koji su rpestali posjecivati.
    Ohoo, sto si ti vec srednja skola? U koju ides, gimnaziju ili neku strukovnu? Sto ces sad ove godine krenut ili ces sad u drugi razred? Haha, sorry na toliko pitanja xD
    Ma zasto bi se uvijedila, nema veze sto si zakomplicirala, skuzila sam sto si htjela reci. Da si rekla da kreces u skolu ali da ces ipak biti stalno na blogu, ee tek onda se ne bi slozila s tobom. Ovako kad kazes da ces se posvetiti skole i imat posla oko knjiga i ucenja, tu te podrzavam, jer ipak je skola bitnija i imati ces neke koristi od nje (nadajmo se), a od bloga bas i ne haha.
    Ja sad moram ici, pa komaj i baaay. ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. hvala vam svima na ovim komentarima <3
    Voolim vas <3 :*

    emma

    OdgovoriIzbriši