petak, 2. svibnja 2014.

PRISM - KATY PERRY

Ovaj uvod mi nikad ne ide kako treba ,aaa -.-' ahahah xd ovako ja sam eMMa,i vi gledate Perwoll šou,haha zezam se ,okej ,vidite naslov ovaj post je posvećen katy perry mislim ja nikada nisam baš nešto previše pisala o njoj ,pa evo sada nakon ne znam ni ja tačno samo dok sebi izbrojim pa...otprilike prije 6/7 mjeseci ,znate nije tačno 7 mjeseci ali nije ni 6 mjeseci nešto između izašao je PRISM KATY-IN 4.ALBUM.


Mišljenje o albumu:Prvo znate ono ide Teenage dream(prošli album) i on je bio znate  smiješan i pun izvođenja gluposti a  onda odjednom se nadam nečemu sličnom izađe najozbiljnije izdanje Katy Perry.Prvo pomislim šta je ovo? gdje je ovdje zabava? šta se dešava? pomislim ovo nije za mene,ovo nije ona Katy Perry koju sam ja voljela,i onda se odjednom samo orijentišem na 2.pjesme to jest Roar i International Smile,jer su jedine bile neke sretne ustvari nisam shvatala koliko su druge dobre.Yeeep =3 Onda ,počela sam zapadati u depresivu i počela sam u isto to vrijeme preslušavati album i shvatati značenje riječi,i svega.SVE SE OKRENULO,DOPADALO MI SE ,SVE VIŠE I VIŠE.

1.Roar
Svi ste čuli za ovaj hit ,koji ima oko 400.000.000 pregleda ,stvarno ,spot mi je prezakon ali i pjesma mi je prezakon,tako da sve je prezakon.Pjesma je pomalo osvetnička,kako reći,ono govori kako čovjek treba se osjećati kao pobjednik,da ne dozvoli da ga drugi guraju u propast,ustvari zaboravila sam vam reći da je ovaj album posvećen većinom katyinom životu nakon raskida sa Rusellom B. ,ustvari ona je rekla da nikog ne osuđuje ali da je morala da napravi ovaj album da negdje svoje osjećaje stavi,i neki su govorili da je isto osudila Taylor S. ali to nije istina jer su Katy i Tay dobre :D i ne mislim da je to rekla niti je ona to potvrdila ,tako da...


2.Legendary Lovers
Pjesma mi se od prvog slušanja dopala,tekst je malo čudan,ali pjesma pjeva o nekoj magičnoj začaranoj ljubavi(ako ja to znam objasniti) nešto slično prošlom albumu i ET pjesmi,e ali mi se ova još više sviđa ima posebnu muziku koji nećete svugdje  sresti i posebno mi se dopada refren... pa tako da ako niste poslušajte ovu pjesmu,nadam se da će biti kakav spot za nju ,jer je pregotivna,nova i unikatna.

3.Birthday
E,ovo skoro je izašao i spot za ovu pjesmu i prelud je u Katy-nom stilu,znate već ona ode na 5 party-a i onda tek na kraju saznaju da je to zapravo ona jer se maskirala prije toga, ona djeca počnu da vrište kada saznaju da je to katy,što bih i ja uradila i potpuno ih razumijem.Pjesma i nema nekog posebnog događaja samo pjeva o tome kako ona zna napraviti dobru zabavu da je zovnemo kada pravimo party i da će onda tek da bude ludnica.

4.Walking on Air
Predobra pjesma,prevesela,tako mi se dopada kada sam je prvi put čula rekla sam OMG,ŠTA JE OVO,zato što katy tu malo mjenja glas ali to jeste njen glas ,znate ono kada vi glupirate i mjenjate glas e tu ona isto to radi. i stvarno nakon drugog slušanja dopala mi se ,ustvari zavoljela sam je da je i sada slušam i uvijek si u glavi smišljam neku glupost i spot.hahahha xd :D

5.Unconditionally
Za ovu pjesmu ste vjerovatno svi čuli,preedivna je mislim da sam stoputa zaplakala za njom ,jer je predobra,ima čak i spot,iako spot je malo previše za razmišljanje tako da vam neću objašnjavat ga previše .Ova pjesma opisuje sve vrste ljubavi,čak u spotu se pojavljuje dijete koje skače sa sofe(na sofi je sjedila njegova majka) i tu je katy rekla da je tu dobila inspiraciju u UNICEFU ,jer je vidjela ljubav majke i djeteta i to je morala staviti u spot. Kada budete gledali ako već niste pogledajte i Making of Video(kako već) tu je presmiješna jer se glupira sa onom sovom koju drži u ruci hahaha xd čak joj je dala i ime samo što sam ga zaboravila. :/


6.Dark Horse ft. Juicy J
I za ovu pjesmu ima spot ,i spot mi je malo freaky ali ipak,dopada mi se :D hahah xd Pjesma mi je odlična i ima taj neki ritam ,ustvari cijeli album ima čudan zvuk novi dosad koji nisu čuli jer je katy povezala ne znam koje tačno stilove ali napravila je to odlično .i ova pjesma je odlična sad nisam sigurna zašto je ovo posvećeno ,ali vjerovatno Russellu iako Katy ništa nije spomenula o tome,tako da nemojte odmah praviti od tog' priču,.


7.This is how we do
Moje mišljenje jeste da ova pjesma predstavlja kakvo je Katy-no društvo kako se oni zabavljaju ... Ima veseo ritam i jako je specifična,mislim da ako niste poslušali da će vam se odmah nakon prvog saslušanja dopasti,jer i meni je ... čak i Aidi ,tako da ,odmah je poslušajte ako niste.Voljela bih da i za ovu pjesmu napravi spot jer mi se jaaaako dopada :D

8.International Smile
Pjesma govori o curi koja se stalno smije (ustvari govorim o curi jer nije određeno o kome ,msm.da je stavila SHE u pjesmu ali da misli na sebe) ,koja oko sebe stvara pozitivnu energiju,i svi koji ju poznaju da su sretni,čisto da se zna mislim da je ovo sve ono što opisuje katy ,tako da vjerovatno da to je za nju pjesma hahah xd

9.Ghost
E,ovako za ovu pjesmu je zasigurno sigurno da je za Russella jer ne znam ko ali je neko iz Katynog tima potvrdio to,iako katy nije ništa rekla.Ovdje govori kako joj je ON poslao poruku i nestao iz njenog života i da je sada kao duh ,da kada bi se okrenula nazad ne bi ga nikad ni vidjela ,i da ne zna kako je mogao biti tako hladnokrvan,ustvari pjesma je jako osvetnička i ima brz tempo tako da I LIKE IT,NADAM SE DA ĆETE I VI :D

10.Love Me
Pjesma govori o tome,kako je Katy željela prije samo da udovolji svima oko sebe,i da se tad osjećala nezadovoljno u svojoj koži čak mi se jedan stih tako dopada u kojem ona kaže da bi voljela da joj je koža kostim pa da ga može mjenjati kada zatreba kako(ne uzimajte ovo za pravo ja samo govorim kako je rekla ne prevodim direktno).Ritam je predivan , ustvari uživajući iako je malo ali skroz malo brz ritam,ma predivno.!

11.This Moment
Po meni ova pjesma govori o tome kako trebamo iskoristiti trenutke života, i da je život velika trka,koju moramo pobjediti i nositi sa sobom i pjesma ima pregotivnu melodiju ustvari tekst i muzika su odlični ,ustvari ovaj cijeli album je odličan.


12.Double Rainbow
Govori o ljubavi.Kaže u jednom stihu da je nečija nesreća nečija sreća da je nesreća jednog čovjeka sreća drugog,i da ona ostaje uz tog (koga već)momka sve do kraja i da ga prati u stopu i da ga neće ostaviti.Govori se da je ovo posvetila Johnu M. ali ništa nije sigurno ,samo su glasine u pitanju,i bezveze iskreno pjesma je odlična ništa bitno kome ju je posvetila .

13.By The Grace of God
Pjesma koju stalno slušam.POSVEĆENA RUSSELLU POTVRĐENO JE ,msm. nije katy nego opet njen tim potvrdio.Ovdje se govori kako se željela ubiti i kako je bila pri kraju ali se onda pogledala u ogledalo ,i pomislila da mora da ostane ,da bude stopu više od ostalih da se promjeni,govori kako joj je sestra pomogla da preživi raskid i kako je sada jaka osoba,SVE UZ BOŽIJU POMOĆ. Muzika i tekst su odlični ,ali baš predivni,nije što sam KatyCat ali ovaj album joj je odličan.Isto tako ovo je prva pjesma koja je napisaana na albumu ali je završila na 13.mjestu :D

Spritual-aaaa,ovo mi se tako dopada,ovo vam je pjesma,pa sad nisam sigurna kako je opisati svojim riječima ona se nalazi na Deluxe Albumu i pa pjesma je slična Legendary Lovers ,pa ako oćete njeno objašnjenje pročitajte opet LL jer sam tamo objasnila ,nije da sam i nju objasnila kako treba ali morate mi oprostiti jer jednostavno nisam vam ja neko ko može nešto objasniti a da ne zabrlja to trebate shvatiti.Pa nemojte me ganjati oklagijama kasnije :D Volim ja vas <3

 It takes two-po meni pjesma pjeva o tome kako je za ljubav potrebno dvoje ,još jedna informacija isto se nalazi na Deluxe A. i napočetku ustvari prvih par puta kada sam je slušala nisam shvatala poentu,nisam razmišljala o njoj ,niti njenom prevodu ,samo sam rekla da mi se dopada jer je imala neki dobar zvuk kako da vam objasnim jednostavno zarazno pa sam tek kasnije shvatila da je to predivna pjesma.

 Choose Your Battles-kada bi je morala porediti s nekom pjesmom s prošlog albuma bila bi to Who am I living for jer u toj prošloj pjesmi ona je govorila kako su od nje tražili da bude kao Avril Lavigne ili Kelly Clarkson,i ona se borila da bude jedinstvena Katy Perry i napisala je tu pjesmu Who am I living for,eh sad ova pjesma Choose Your Battles,pjeva  o tome kako trebamo izabrati sebi bitke i boriti se :) Vidite sve ima nekakvog smisla na albumu.Isto se nalazi na Deluxe ,ako vam nisam rekla :D




P.S:sve pjesme je Katy napisala ali naravno i drugi su joj pomogli :)

I da da riješim sve ovog problema:POSTOJALE SU GLASINE DA KATY PERRY VRIJEĐA MUSLIMANE U SPOTU DARK HORSE GDJE ONA PALI JEDNOG MUŠKARCA KOJI IMA LANČIĆ NA KOJEM PIŠE ALLAH,TO SE DESILO SASVIM SLUČAJNO I ČIM JE KATY PRIMJETILA DA JE UČINILA GREŠKU ISPRAVILA JU JE,I ISTO TAKO NIJE S TIM SPOTOM UVRIJEDITI NIKOGA TAKO DA ...NE OSUĐUJTE JE ZA ONO ŠTO NISTE SIGURNI DA JE URADILA JER DOVOLJNO SAM SAZNALA O NJOJ DA ZNAM DA ONA NE MRZI MUSLIMANE -.-' I DA U JEDNOM SPOTU USTVARI ZA UNICEF ČAK IMA USTVARI ONO I JESTE VEĆINA NJIH MUSLIMANA,TAKO DA NEMOJTE JE NAPADATI ZA ONO ŠTO NE ZNATE.! #KatyPerrylovesMuslims


Vjerovatno će biti još koji pa barem jednom napisan još Katy Perry post ali evo sada o njenom albumu nadam se da sam vas zainteresirala i da ćete poslušati album jer sse nećete pokajati ako ste barem malo kao ja.Uh,da zamalo da zaboravim javite u komentar kako se vama čini post,album i koje od ovih pjesama znate,a koje su vam dobre :D

i ovo je kraj posta jer znam da ne volite da duljim pa ajde sada čujemo se ljudi

voli vas

eMMa <3 :*









22 komentara:

  1. Ja sine imam za sutra učiti muzičko i mislila sam početi s pripremama "Bosnia&HerzegowinaNeedsTaylorSwift ,ali evo reko prvo da ti komam xD
    Znači, ti dobro znaš da ja nisam sve ove pjesme poslušala, ali isto tako moraš znati da imam oklagiju za zaštiti u blizini sebe xP Najbolja pjesma sa albuma mi je This is how we do... I ove ostale su, ali su nekako previše standardne... Razumiješ? Strofa-Refren-Strofa-Refren-Strofa-Refren, a ova je nekako drugačije napisana i što mi se najviše sviđa kod ovog albuma je to što je svaka pjesma drugačija i ima drugačiji zvuk....
    Kod TS je malo drugačije... Ne kažem da zvukovi nisu drugačiji, ali npr. kod nje je prvo bio Country, pa Country-Pop i sad Pop... A vidiš, Katy u taj svoj Pop dodaje i druge vrste i drugačije instrumente (kod Tay je većinom gitara) i to je ono što mi se sviđa... Ali msm. da ne bih trebala biti razočarana, pošto aBd ove godine izlazi Taylorin album =)
    -Hej, samo da ti pohvalim dizzz dok nisam zaboravila ;) -
    Što se tiče Dark Horse spota, ja msm. da ni ti nisi uočila grešku.... Jer greške nema -.-' Jednostavno, kao da u Egiptu nisu živjeli muslimani? I zapravo, oni su u to vrijeme bili bogati... I samo je htjela da stavi tu kulturu, ali ne, moraju se svi podići, a i ti si bila među njima... Nemoj reći da nisi xD
    ahhaha... šta još reći??? Hoćeš mi pomoći da privučemo TS u BiH??? hahha.. Znači, trebat ćeš mi mogu FB str. reklamirati na svojim, opet poslati za Bravo (pošto meni ne ide), reklamirati me na Blogu i gdje god još možeš (imaš i onaj tumbubububuubub hahaha)... Trebala bi mi pomoći i oko ideja... Pošto ću otvoriti i YT kanal kako bismo pravili videe... Msm. imam dobre ideje, ali sumnjam da ćemo privući mnogo njih, pošto nema mnogo Swiftie-a u BiH... To je najveći problem... Npr. sa Directionerima je mnogo bolje stanje, iako ih više ni nema mnogo, jer sjeti se koliko ih je bilo kad si i ti bila, a koliko ih je sad... Haj, buraz, idem ja sad -.^ bb od ajnštajna i cvajštajna... ♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Vrlo zanimljiv post, sad sam neke pjesme shvatila..pa hvala ti na objašnjenju ;) od njezinih pjesama općenito najviše volim unconditionally.. i volim poslušati this is how we do i this moment..uglavnom mislim da to već znaš da ja nisam Katyn veliki fan ali sviđa mi se nešto u vezi nje :)
    iii što još da kažem?? jako mi se sviđa dizajn..i eto uskoro bude kod mene novo, imala sam neke probleme s laptopom pa nisam bila tu pozz :***

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joooj i meni su te sve omiljene ustvari ne bih mogla reći koja mi je omiljena kad volim sve ali ponajviše volim Unconditionally ,By the grace of God i Ghost :D
      -hvala na tom',nisam se nešto previše trudila oko dizajna inače uvijek ga zabrljam ili nabrzaka uradim hahah ali navikli ste vi na mene neurednu ,heej moraš mi reći iz kojeg si grada iz HR, možda se možemo vidjeti pošto vjerovatno idem na izlet u HR.. wuuuuuhu ahha xd
      a vidiš ti to i meni je isto bio laptop u kvaru evo sad mi je došlo sve na normalu ,moram ti uzvratiti ovaj komentar.DEFINITIVNO . . .

      Izbriši
  3. wow super! izgleda kao da si puno truda ulozila u ovaj post:))

    mfashionfreak♥blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da znaš da jesam :D jahahah xd hvala ti :*

      Izbriši
  4. I love all her song! my favorite is dark horse :D

    WWW.PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ouuuh, Dark Horse <3 thank U on comment :D <3

      Izbriši
  5. Vidim obozavas ju...svaka cast na postu i opisima pjesama...iskreno ne slusam ju,ali naravno znam neke njene pjesme..iako ne s ovog novog albuma (shame on me) ali sigurno cu neke poslusati nakon ovoga ;)
    Ima novo kod mene pa navrati :**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kraljice hahah xd ,aa pa nema veze bitno je da znaš za nju,pa ostalo će doći samo hahaha xd :D žao mi je što nisam mogla sama da navratim na tvoj blog msm. bez tvog informisanja,ali nešto mi je laptop bilo loše ,uhvatila ga kriza :D hahah xd

      Izbriši
  6. ej emma,izvini sto ti nisam ranije komala post.ZAzlog je jer nisam bila as aktivna na blogovima.ali evo sad ti komam.post je cool.album od katty je odlcan i izgleda lijepo haha katty i tay su mi najbolje mi kad bi one snimile album to bi bilo like *_______* haha.kakov je kod tebe vrijeme kod mene sunce przi haha eto samo da se zna da sam ti komala haha komaj i ti meni nisi odavno haha Alma <33 ceri moja XD

    OdgovoriIzbriši
  7. Hej:) Ja zapravo nikada nisam bila neki veliki fan Katy, ali mislim da ima dosta dobre pjesme. Inače, mislim da je jedna od najljepših žena. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ok sad.. istina je da je album dobar, ali ja ga baš i ne volim.. prije izlaska albuma rekla je da će ovo biti jako mračan album.. očekivao sam da pjesme budu kao u LDR, ali nisu... moje mišljenje je da se ona treba zapitati koliko ima godina. Nemože uvjek pisati neke teen pjesme, treba malo odraslije.. i kada se sa madonnom slikala za naslovnicu V magazina pomislio sam "Tooooooo, Katy!!! Konačno i ti da odrasteš!! Ovo je savršenstvo." Onda ona izbaci spot za Birthday (jednu od najboljih pjesama na albumu, ali ipak...previše neodraslu) i tada sam se potpuno razočarao u nju jer sam mislio da će se truditi da bude što odraslija, ali neee. Sljedeći singl, This Is Ho We Do, treba uskoro izaći, a već sam razočaran. Ismijavanje Mariah Carey i stil koji će imati u spotu mi se nikako ne sviđa. Ja sam Birthday i TIHWD zamišljao kao neke partye.. ili nešš kao XO.. Unconditionally je najbolja pjesma i spot je savršen. Ponašala se kao zrela i razumna osoba. Ne želim da Legendary Lovers i International Smile (za koje sam siguran da će postati singlovi i koje su na drugom i trećem mjestu na mojoj listi) upropasti nekim djetinjastim spotom. Bilo bi ok ako snimi za to spotove kao TOTGA i TD sa prošlog albuma. Ili za LL neki spot u Indijskoj odjeći i u njihovom stilu, kao Bounce od Iggy Azalea-e.. Nadam se da će nakon što objavi TIHWD, LL, IS objaviti novi album. Ako objavi Love Me kao singl, kao što se priča da će objaviti, razočaraće, ne samo mene, nego i cio svijet. I mislim da će joj tad popularnost opasti. LM je najgora pjesma na albumu. Isto se priča da će objavit ITT, što i ne bi bilo loše jer mi je to ok.. sve u svemu, ovo je njen najgori album ikad. Nadam se da će do sljedećeg odrast i snimat nešš bolje i odraslije (kao Bey i Rih, npr.) Želim da kad na iTunesu uđem u njes sljedeći album vidim oznaku EXPLICIT i pjesme kao Work Bitch, Flawless i slične. Isto želim i moćne balade poput Unconditionally ili TWTGA sa prošlog albuma.. znam ja da će se ona popravit!!! Usput, PRISM će biti zaboravljen, a svi će se sjećati TOOTB i TD.. ne ljuti se zbog ovih riječi, isto bi reko i Bey za neke stvari. Oštar sam muzički kritičar i želim da Katyn sljedwći album bude kao BEYONCE, bez ijedne loše pjesme... znam da to ona može, al neće..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. (Budući) Predsjednik Amerike: Aida14. srpnja 2014. u 06:52

      Dragi Gorane,
      Aida je... Znam da plačeš na prvoj rečenici jer je tako ozbiljna xD Ugl. ja ti pišem ovaj komentar i možda tvoja prva rečenica kako bi se izvukao će biti "Zašto mi Elma ne napiše komentar?". -Pa, ja ti pišem zato što je to moja želja i zato što je Elma tako dobra osoba koja sluša "babu u dimijama" koja još pjeva teen pjesme- I ne, nisi ti tako nazvao Katy P., ali tako se čini...
      Sad jedno pitanja za tebe... Work Bitch? Stvarno? Ti želiš da ona bude odraslija, a želiš da tverkuje i tako zamišljaš odrasle osobe... Odrasle osove nisu one koje tverkuju, to su umišljane osobe koje ne znaju ni šta će same od sebe... I neću ni da se pitam zašto voliš Beyonce, Miley ili Britney, stvarno neću- valjda je očito... I to kad već spominješ da bi Katy trebala biti odraslija i tverkovati, to ti je odličan primijer u spotu za Birthday gdje je u onom staraačkom domu... Stara je i tverkuje... Očekuješ od Katy nešto bolje jer je ovo najgori album koji je ikad napravila... Pitam se zašto onda milioni osoba vole ovaj album... Imaš li koju pertpostavku jer moja jedina je da je ovo najbolji labum ikad... Ali nema veze... Za tebe je Beyonce savršenstvo i ponaša se odraslo... Neću oko tog odraslog ponašanja ništa govoriti, jer je to istina. I sviđa ti se novi album? Iskreno, meni se album Beyonce skoro pa ni ne sviđa... Nezz da li je do mene ali mi na skoro svakoj pjesmi zvuči kao Chipmunks, osim na Pretty Hurst koja mi je najbolja pjesma sa albuma... Volim i Flawless ali tu skoro ni ne pokazuje svoje glasovne sposobnosti... Beyonce ima možda najjači glas ikad i kad pogledam na pjesme kao I was here i If I were a boy, te dvije pjesme su vrijednije od cijelog albuma... Pitam se da li si ovaj komm napisao prije nego što si pogledao snimke sa Beyoncine nove turneje ili poslije, jer bi bilo bolje da si ga napisao prije zato što npr. kad by Taylor napravila onakvu turneju, ja bih ušutila uzela dubok dah, počela vrištati i bacila sve što imam od Swiftie kolekcije... Ok, ima tu normalnih stvara, sviđa mi se ona ideje da prikaže slike sa vjenčanja.... Ali ima i dosta kostima koji mi se ne sviđaju... Znači, kad bolje pogledaš, više je da mi se ne sviđa, nego što mi se sviđa... Hej, sad ćeš mi možda napisati komentar da i Tay pjeva za maju dijecu, tako da bi mi mogao odg... Hej, znaš šta? JA SLUŠAM TAYLOR ZATO ŠTO SE NE PONAŠA ODRASLO... Mislim ponaša se ona, kad pogledaš na album Taylor Swift i Red, ta dva albuma su skroz različita, ali kad već spominješ Work Bitch, Taylor je rekla da svi mogu skinuti svoju odjeću, ali ne mogu svi sjesti i sami napisati emotivnu pjesmu koja govori i o nekom istinitom događaju... A sad shvati koliko takvih Katy ima na Prism... I onda nešto reci... Ako ti se toliko ne sviđa album, hej, odi poslušaj najemotivniju pjesmu ikad Work Bitch i plači nad njom... A ako slučajno budeš slušao Katy ili Tay, iz poštovanja prema kraljicama, ugasi kompjuter... I da, evo ti još jedan predobar primjer- Eminem.... On se na početku karijere ponašao kao dijete i pisao djetinjaste pjesme, pravio takve spotove, ali imao je i dosta dobrih... I sad je odrastao, odjednom, onda kad je došlo vrijeme da to uradi, ali hej, tebi se on sigurno ne sviđa, jer ne može on tverkovati i pjevati Work Bitch... hahaha... Hej, pozdrav za tebe i sve dok ne budeš imao poštovanja prema drugima i shvatio da svi imaju pravo raditi šta žele od svoje karijere i pjevati pjesme kakve žele onda ništa... Budi ono što jesi i slušaj ono što ti se sviđa, niko te ne prisiljava da slušaš nešto što ti se ne sviđa, jer te umjetnike sigurno neće ni brinuti to što ti se ne sviđaju, jer oni od toga dobivaju milione. Sretan život i razmisli koliko je bilo bitno da nekog hejtaš kad je sve moglo biti odlično i lijepo čitajući nečije postove i razmišljati o njihovim mišljenjima... Čisto da se zna, ja volim Taylor Swift =)

      Izbriši
    2. jedino što ja sad na ovo mogu reći jeste OMG. HAHAH XD ok stvarno ne znam šta da kažem . ali da istina je rekla sam Aidi da odg. umjesto mene jer ja nisam znala šta da napišem na sve ovo. tako da ...

      Izbriši
    3. de da i ja nešto kažem ... AIDA JE KRALJICA hahahahah xD <333333333333333

      Izbriši
    4. Da se razumijemo. Ja ne hejtam i ne tražim tverkovanje. Ja sam iznio mišljenje i nisam jedini koji tako misli. Kada na nekim sajtovima pročitate komentare pisaće u 80% slučajeva: "Katy kraljica <3333 Ali nije ovo za nju, neka se uozbilji". Isto mišljenje imam i ja. Nemam nišp protiv Tay. Njeni spotovi su usklađeni sa njenim godinama. Ona je čak i odraslija nego što izgleda. Kad smo kod pisanja tekstova... Ko je napisao Work Bitch? Britney! Ali je zato napisala i Perfume, koja je savršenatvo, ljubavna balada koja tjera na plač. Brit je pisala sve pjesme sa novog albuma. Pisala je o bivšima, sebi i svojoj djeci. To podržavam i fan sam toga. Bey je takođe pisala svoj novi album. Heaven, Blue, Drunk in Love, Jelaous, i da ne nabrajam više, sve su to njene pjesme u kojima je otpjevala događaje iz svog života. XO je na neki način napisala za mene, tj. za svoje fanove i nama je posvetila pjrsmu. Heaven je jeda od najtužnijih balada ikad i pokidala je sa vokalima u refrenu. Napisao sam eMMi u poruci, a napisaću i ovdje. Isto mišljenje imam i za Beyin Dangerously in Love. Album je užas, ali su šest pjesama na njemu savršenstvo. Album se prodao u oko 10 000 000 primjeraka, imao dva #1 singla i po jedan #4 i #5 (što su zapravo svi singlovi) i sad je zaboravljen. Ljudi se sjećaju samo njegovog imena i idalje pjevaju Crazy in Love, Baby Boy i Naughty Girl. CIL je jedan od najvećih hitova moderne ere, zajedno sa ...Baby On The More Time i Toxic od Brit, Bad Romance i Poker Face od Gage, Umbrella od Riri i najvećeg hita moderne ere, Single Ladies od Bey sa kojime se ponovo vraćam jednom od njenih najlošijih albuma, ovog puta I Am... Sasha Fierce. Dalje... Rekao sam da sam spotove zamišljao kao XO, a to znači zabava i druženje sa fanovima, usput, bez tverkovanja i sexy scena... Isto tako rekao sam da mi se ne dopada ismijavanje Mariah Carey, koja jeste postala prava diva. Kada to kažem, mislim da je prreviše razmažena, ali to nedaje pravo nikome da je vrijeđa jer je ona i dalje najbolji vokal i rijetko ko se može porediti s njom. I staviću slike u sljedeći komentar da bi shvatili šta pričam...

      Izbriši
    5. http://photos-b.ak.instagram.com/hphotos-ak-xfp1/10413774_295539860616089_1800260019_n.jpg Zbog ovoga mi se ne dopada TIHWD i na to mislim kada kažem da Katy treba odrasti

      Izbriši
  9. Katy radi iste stvari za koje vi mene optužujete. Pogledajte samo photoshoot za V magazin sa Madonnom, omot za TD, scene iz spota za CG ili to što se priča da je sa Madonnom snimila pjesmu Unapologetic Bitch ili photoshoot za GQ magazin i intervju. Nevolim kada neko optužuje Bey a usput je neinformisan. Bey se nikad ne skida potpuno gola, kao neki...

    OdgovoriIzbriši
  10. halo,ovo prelazi granice,slušaj ti mene Gorane,ja nemam ništa protiv Beyonce ali nisam slijepa,molim te.

    OdgovoriIzbriši