srijeda, 16. rujna 2015.

iCat kamp #4 + STVARNO NE ZNAM TAG

Heeeej ljudi,evo mene opet sa jednom sretnom i tužnom obavijesti. Opet ,sve u svoje vrijeme. Ne mislim se jadati,jednostvano izgubila sam volju ikom' pričati išta,samo želim crtati u posljednje vrijeme. Dobro sve to,ali da ja barem znam crtati ,to bi bilo već bolje,ali ja sam stvarno horor. Zbog toga crtam samo cvjetiće,valjda označavaju preporod,buđenje,i zato jako volim cvijetne ukrase ili bilo što vezano za njih.
Ovako jedna vijest koja bi mogla biti pomalo razočaravajuća za neke ,a za neke odlična..Zavisno.Moraću da obustavim icat kamp tj. drugu sezonu. Znam da nije još ni pola mjeseca prošlo,ali ja zaista ne stižem.Svaki post ja isčitam više puta i onda moram da to poredam u tabeli,smjestim tabelu kao sliku,napišem post koji ima još jednu temu pored ove,za one koji ne učestvuju u ovom kampu. Ne bi to bilo problematično da zapravo nisam došla i do toga ,koliko je vama ovo teret...Sada će već krenuti ozbiljniji period u školi,neki od vas idu čak i pored osnovnog obrazovanja i još u neke dodatne sekcije i sl. Kako to da uspijete ? Ja sam stvarno veliki borac za vraćanje #Humanosti u ljude,jer mi bez te osobine i nismo više ljudi...a ako ćemo iskreno nismo li već pri kraju da je izgubimo.Naravno ,ovaj kamp #2 će se održati,samo moram da razmislim da li preko zimskog ili ljetnog raspusta,jer želim da ga završim.Neću više da ostavljam stvari na pola..Naravno ovog pobjednika ovog takmičenja ću nagraditi,a do drugog dijela icat kampa,ću praviti mnogo darivanja. Čak sam željela nagrađivati vašu pažnju prema ovom blogu darivajući svakog mjeseca nekom od najiskrenijih čitatelja.Naravno moram to još malo isplanirati. Uskoro vam isto tako (nadam se ,da se šta ne promjeni za taj period) spremam jedno veliko darivanje koje će označiti Ajkulu godine.Mnogo toga imam u planu,samo...plašim se da se vama to ne svidi,to je problem.Nemojte da se ljutite na mene,mislim ako ćemo iskreno ni ne bih trebala da tražim od vas ovakvo nešto,jer ...ja trebam ovdje graditi svoju ličnost,ali ipak imam blizak odnos sa svojim čitateljima ,i možda bi me trebala boliti briga da li ćete se vi naljutiti,ali ja ne volim razočarati ljude ,jer mene razočaraju i znam taj osjećaj.Ne želim ga priuštiti drugima..
Toliko o ovome naravno završićemo prvi period i sada ide posljednja tema tj. četvrta tema.Ispod ćete moći vidjeti konačni poredak na tabeli.Anđela me zadivila svojim postom,ne znam zašto ali jednostavno..najviše mi se svidio.
Tema za icat kamp #4 jeste : Koliko bismo trebali ulagati u sebe?
Objašnjenje : Jako je bitno da objasnite koliko smo mi individualne ličnosti i koliko se moramo boriti za sebe. Naši ciljevi trebaju da imaju dobru osnovu i da nam pomažu da se kreiramo kao jedinka koja je posebna..Bitno je spomenuti pomalo i samopouzdanje (po vašoj želji,no smatram da je ono donekle i "skrivena tema" ove teme).
P.S:Kao što možete vidjeti,ovdje takmičari nisu poredani tačno.
Ovdje možete pročitati postove takmičara : Aleksandra (link),Anđela (link), Wednesday (link),Ana T.(link),Ana B(link),Struja (link).Par takmičara mi se javilo povodom ovog posta da ga nije uspjelo napisati zbog nekih problema..
Vezano za Tag.Dobio je ime po Wednesday,koja je rekla da "stvarno ne zna " kako da se zove . Pa sam ga tako nazvala.Pitanja su odlična..Ja ću da nominujem ovdje neke,pa nadam se da će se odazvati ovoj nominaciji.

Nemam vremena da odgovorim na pitanja,nadam se da mi nećete zamjeriti ali evo nekih koje tagujem. I da pravilo je da možete 4-voro da nominujete.Pa evo neke koje sam ja odabrala,i za koje se nadam da će odgovoriti na na moj tag.P.S : Napravila sam sliku od pitanja jer sam željela da bude manji post,a vi ako želite uzmite sliku i samo redajte odgovore ili preuzmite sliku ,pitanja napišite u post,to je do vas.
1.Wednesday (link)
2.Ana B (link)
3.Sara P (link)
4. Anđela (link)
Ako odradite u skorijoj budućnosti tag,samo mi se javite rado bih da pročitam vaše odgovore.Meni su pitanja pregenijalna,a tek naziv.. Zar nije Wednesday? haha xd .Okej,idem sada ljudi <3 Ostanite mi sretni i pozitivni,a emma će da navija za vas!
-voli vas emma <3
-ostanite mi nasmijani <3

Broj komentara: 10:

  1. Hahahaha, pa "stvarno ne znam" kako ti je to palo na pamet ali svaka čast :D. Pitanja su genijalna i jedva čekam da odgovorim na njih, samo još da odvojim vremena -.-"
    U svakom slučaju, ne brini za odlaganje kampa, meni lično odgovara i verujem da će i drugima (ako ništa, onda imaju više vremena da sastave post) Čestiam Anđeli, zaista se jako potrudila i navela najviše rešenja za stres od svih nas, a i svi ostali su odradili odlično :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super post,žao mi je što stajemo sa campom,ali razumem te...ja imam isto van nastavne aktivnosti a ti si srednja skola! Hvala sto si me nominovala za tag,nazim je genijalan!Vidim da u tagu ima i nekih mojih pitanja hahah xd.Mogu li ja da uradim tag zajdeno sa 4 postom??? Ostani genijalna! Ćao!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hah,zao mi je sto nisam mogla objaviti post,sad mi se popravio net ali mislim da ipak necu obljavljivati,post je ispao dosta los,a ovako sad da ga pisem kad je vec zadata nova tema mi je glupo,tako daizlazim iz kampa;(
    Razumem zasto si ga pauzirala kamp,i daaa,tag je ekstra:)
    teengirl2003.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  4. Heeej Emma! Puno hvala na bodovima i na nominaciji za tag! Jučer sam odradila STVARNO NE ZNAM TAG pa pogledaj ako hoćeš i da voljela bih saznati što misliš o mojem postu o stresu...hoću reći po bodovima vidim da ti se svidio ali htijela bih znati imaš li kakav savjet ili kritiku. :D Danas ću vjerovatno napisat ovaj post s četvrtom temom i žao mi je što odgađaš drugi dio ali razumijem da nemaš vremena i da ne stigneš toliko biti na blogovima, jer ti si ipak srednja škola. Pozz
    -Struja <33

    strujadreams.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Hej, evo mene, hahh..
    Da, znam da ti nisam dugo komentarisala, ali zaista nisam imala vremena, evo danas sam i prvi put na svom blogu objavila post posle 26og avgusta -.-
    Ovako, pratila sam tvoje postove nesto malo dok sam bila na moru, i moram priznati da je ovo genijalna ideja. Ovaj tag, ahah, savrsen je.. Ja ne znam otkud tebi ovoliko ideja, sta jedes covece kad se toliko izdvajas od drugih? hahah, na pozitivan nacin, naravno.. Ne znam sta da ti kazem, sem da mi je jako zao sto nisam ucestvovala u ovom kampu, ali okej..

    OdgovoriIzbriši
  6. Tag je pregenijalan.Jel ga mogu svi uraditi ili samo ucesnici iCat kampa?Nisam razumila bas xD

    OdgovoriIzbriši
  7. Sviđa mi se tag, super ideja. Dobar je post, i novi dizz (nezz jel novi al ga ja jos nisam vidjela) je nice. Komaj mi www.adventureworld.bloger.hr i www.winxiceteen.bloger.hr bb

    OdgovoriIzbriši
  8. Heej,nova sam na blogovima,i bas sam danas objavila svoj prvi post,pa ako nades vremena,posjeti,procitaj i kommaj :)
    Odmah da kazem da sam citala onaj tvoj post kako ti radis dizajn pa sam ga i ja napravila po tvojim uputama,no naravno nije ni slicno dobar kao tvoj,no svejedno mi u komentar napisi kakav se tebi cini :)
    Fora mi je ovo tvoje davanje tema drugima i bodovanje,i prema citanju tvog posta cinis se vrlo simpaticnom,a takoder te razumijem i u ovome da ne znas hoces li stici pisati postove na vrijeme zbog skole,isti slucaj kod mene,no nekako se nadam da cu uvijek moci odvojiti sat vremena barem,za post hh,tako da..
    Pocet cu te pratiti,tj imas zapravo sve na mom blogu,ali ugl. nadam se da ces posjetit moj blog i kommat mi post,puno mi to znaci,hvala :*

    OdgovoriIzbriši
  9. btw moj blog je --> http://beautyshapes3.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  10. hahaha predobar tag :)
    oozavam tvoj blog uvijek se nade neceg zanimljivog :D
    mozes pogledti i moj imam novi post http://schumibeauty.blogspot.de/

    OdgovoriIzbriši