nedjelja, 13. rujna 2015.

iCat kamp #3 & Napravimo TAG!

Heeeej ljuudi,evo mene opet i valjda možete pretpostaviti da će me još biti..ako ništa do 25.10. Ovako,danas sam jako sretna (zanemarimo to što sam sanjala da će biti 3.Svjetski haha xd,malo zastrašujuće,ali ništa tako strašno haha xd).Ja ne znam koliko se vi radujete svakom novom iCat kampu ali ja se jako radujem.Jedna osoba je odustala kasnije ću i napisati dole ispod tabele...ali mislim da je vrijeme da krenemo...Znate ,ovaj prvi period se bliži kraju,meni ovo stvarno brzo prolazi.Još nisam krenula u školu,razlog : ŠTRAJK! Idemo preći na iCat kamp:
1.Tema jeste :Kako se riješiti stresa?
2.Postaviti ovu sliku 
3.Objašnjenje: Svi mi često imamo problema s kontroliranjem stresa. Ova tema mi je jedna od najbitnijih jer..sam lično ja ovakva.Stalno se stresiram da li će nešto biti uredu,da li sam dovoljno naučila,šta ako se neko ne pojavi koga sam očekivala i sl.Najgore od svega on donosi kobne posljedice: mnogi smršaju,iako su već dovoljno mršavi,i mnogi se udebljaju ,ne samo to razne druge posljedice. Zbog toga..vi treba prvo mene da nasavjetujete kako se riješiti stresa pa i ostale tako.Jer sam ja #1 po pitanju stresa.Sada dolje možete vidjet trenuti poredak na tabeli.Bogdana se isključila iz kampa,no dobro mi moramo nastaviti.Prije nego što pogledate tabelu,molim vas pročitajte ovaj dio : Ovo je meni se čini najteža tema do sad ,iako je tek druga..pročitajte par postova od vaših tako reći protivnica,pa ćete znati o čemu pričam...Stvarno je teško dati nekom najmanju ocjenu a nekom najveću,jednostavno osjećam se nekako da bih svima dala 20 bodova,ali to ne može,jer ja nisam multimilioner da kupim 11 knjiga i pošaljem ih..Okej ,stvarno mi je žao što svakog ne mogu da obradujem nečim posebnim...ali možda svima ostalima napišem pisma? Samo da kažem ubijam se..mislim stvarno,teško je ovo ljudi.Nemojte se ljutiti,ipak ima i drugi period ,druga knjiga,druga šansa.Ovaj post imate vremena napisati do 15.9,možete i kasnije ali ako ja prije vas objavim bodovanje,moraću da vam smanjim broj bodova..Tako da..
Ovdje možete pročitati postove učesnika:Wednesday (link),Aleksandra (link),M...(link),Struja(link),Ajla(link),Sana (link),Jelena N (link),Bojana (link),Anđela (link),Ana Tica (link),Ana B (link),Ajna (link).
P.S: Ovo su zbrojeni bodovi i od prošlog i sadašnjeg takmičenja i tako će to svo vrijeme ići.Tako da prisjetite se koliko ste bodova prošli put imali i shvatićete koliko ste sada dobili.


Okej,sjećate se da sam vam rekla da će u toku iCat ere biti i postovi ovakvog tipa : #NapravimoTAG. Eh,sada ću da vam objasnim o čemu se ovdje zapravo radi.Mi ćemo napraviti svoj tag.U ovom postu ćete postavljati pitanja i dati po vama prikladan naziv ovog taga ,dok već u idućem postu ja ću vam sva pitanja smjestiti u jedan tag ,i nominovati nekoga. Sada pravila su jednostavna :
1.Pokušajte dati što kreativnije ime ovom tagu u komentar.
2.Postavite 4 pitanja,što orginalnija.
Ipak,mi pravimo svoj tag,to treba da bude #senzacija!Neka se zna da i Balkan može nešto da smisli,ne samo zapadni dio. Tako da ,nadam se da će ova ideja uspjeti jer ću imati još par ovakvih postova u kojima ćemo da pravimo tagove. Počinjem pripremati prvi projekat #UmjetnostNaŽici.Voljela bih ne biti ovoliko lijena ,i odraditi sve na vrijeme ali šta ćete.

-eto nadam se da se ne ljutite zbog ocjenjivanja,jer ja nisam baš za to specijalista,ali ocjenjujem prema onome kako sam ja doživjela taj post,znam da mnogima neće ovo biti fer ocjenjivanje,ali ako vam se barem ne sviđa moje ocjenjivanje,gledajte na to kao da pišete post kojim ćete da pomognete nekome ko je u depresiji ,ili ko je spreman da si oduzme život..Učinili ste dobro djelo,pa eto,nadam se da ćete i dalje da učestvujete jer zaista me mnogo ovo iznenađuje.Vi ste najbolji <3 Da...možda ću napraviti anketu vezano za pisma...pa da vidim da li vi želite pismo od mene? Koja je to glupost,na skali se ne mjeri,ali oprostite odavno već se meni ne smije da zamjeri ,haha xd Okej,čujemo se ljudi evo kraj posta je stig'o,a i ja se Boga mi s ove stolice ne dig'o.Sarme mi se za ručak prave,uh brate ovdje nema rime,ali čim im se spomene ime moje srce zaboravi da je trebalo da se ovdje pojavi. Znam da me nešto uhvatilo pa vam pišem ovdje rime,ali eto..to malo da vam nagovijestim da imam danas za ručak sarme,i to je moja sreća..Vi ne znate ...koliko ja volim sarme.

-voli vas emma <3
-ostanite mi nasmijani <3

Broj komentara: 11:

  1. Jaooj, ova ideja za pisma ti je predobra!!
    Izvini, ali stvaarno nemam ideju za tag. Potrudiću se da razmislim, ako mi nešto padne na pamet obavestiću te.:) <3

    OdgovoriIzbriši
  2. hahah ovo...na kraju...pa...hahahaha xd.I ja sam ljubitelj sarmi :) .Za tag:
    Naslov: Cudna pitanja tag
    1.Kako si?
    2.Da li nosis broj cipela 42?
    3.Imas li poremecaj licnosti?
    4.Zasto uopste radis ovaj tag?
    Dobro ,post je koa i uvek super...hvala za 21 poen♥ i samo tako nastavi!
    p.s. i meni bas brzo prolazi,samo pisem postove za icat kamp,jedva stižem druge ,hahaha xd.Jos ti nije pocela sk? Blago tb!

    OdgovoriIzbriši
  3. Bas mivse svidja tema i jedva cekam da vidim postove ucesnica posto i sama znam cesto da se nerviram zbog zaista necaznih stvati.♥

    OdgovoriIzbriši
  4. Ime za TAG: Upoznaj sebe
    -Kad si se zadnji put nasmijala ali da to nije bio fake osmijeh?
    -Pjesma koja ti nikada neće dosaditi?
    -Da li se smatraš drugačijom?
    -Koja je tvoja najveća mana?

    Super post Emma :* ♥♥

    OdgovoriIzbriši
  5. Uhh, što se tiče imena taga, stvarno ne znam :/
    Ali pitanja mogu biti:
    1. Zašto Tarzan nema bradu?
    2. Kada si se poslednji put šišiala?
    3. Koja si kuća u Hogvortsu?
    4. Koje su 4,7,16,23,49 pesma na MP3/telefonu?

    OdgovoriIzbriši
  6. Ideja je fenomenalna,slicna sam tebi i ja se jako cesto nerviram zbog gluposti :D
    http://dizinsvet.blogspot.rs/

    Dizi<3

    OdgovoriIzbriši
  7. Izvini Ema ali ja ću morati da odustanem od kampa.kompjuter mi treba ići na popravku,a neću moći objavljivati postove.Što se tiče taga:
    1.Od -100 do 0 koliko si normalna?
    2.Da i možeš da biraš ime kako bi se zvala?
    3.Šta bi uradila da si u sekti?
    4.Da li je cool biti ti?

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala na bodovima koje si mi dala! Ta ideja za TAG mi se zaista mnogo dopada. Ovako, sto se imena Tag-a tice, nisam bas mnogo originalna i mastovita, tako da mi treba vreme da smislim. Neka bude mozda....jooj, nista originalno mi ne pada na pamet. Mozda... izvini ne mogu sada da smislim nista interesanto...kad smislim, AKO smislim nesto dobro, reci cu ti!
    1. Koji ti je bio najinteresantniji komentar na blogu do sada?
    2. Kada bi bila ptica, gde bi volela da odletis?
    3. Kako izgleda tvoje mesto iz maste?
    4. Koja bi zivotinja volela da budes?
    Mogla sam i bolja pitanja da smislim, ali sam se stvarno potrudila.
    Andjela

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja iskreno nisam nesto mnogo mastovita ali cu se evo potruditi... Mislim da je ime taga dosta tesko da odredi jedna osoba dok nema sva pitanja pred sobom tako da mislim da ces ti to moci najbolje ali evo pitanja:

    1.Kako se boris sa hejterima?
    2.Koliko ti znaci tvoj blog?
    3.Da mozes da li bi promenila/promenio pol i zbog cega?
    4.Sta je nesto najlepse sto si ikada probala/probao?
    Jako sam srecna napokon sam dobila tastaturu pa sam odmah usla da vidim sta se desava, jer kad nemam sredstvo za komentarisanje kao da nisam ni procitala post....

    Obozavam te Emma <3 <3 <3

    http://tinejdzerkeizivot.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  10. Komentarisala bih ali me strah da ću opet otići u neželjne =P

    OdgovoriIzbriši
  11. Eej! Puno hvala na bodovima i stvarno si me razveselila kad sam vidjela koliko si mi bodova dala!
    Što se tiče taga...ime:LUDILO NA KVADRAT
    Hahahahah...oke znam da je čudno, al nema veze. Evo pitanja:
    -Kako zamišljaš pakao,a kako raj?
    -Tvoja najveća želja? (Ako nije tajna naravno)
    -Koji su ti najdraži trenutci u životu?
    -Kakav si tip cure? Povučena dobrica ili otkačena zafrkantica?

    Nadam se da su pitanja oke. Nije baš da sam imala neke ideje pa sam napisala prvo što mi je palo na pamet,hahah...
    -Struja

    http://strujadreams.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši