petak, 8. svibnja 2015.

Ti si moja Ajkula.

Heeeej,ljuuudiii <3 evo emme,hm,da još uvijek sam to ja. Ili nisam? Možda je neko ko je oborio Ginesov rekord ili osvojio Oskara.Nikada ne znate ko vam piše hahha xd Pa ovih dana je poprilično bilo 'zanimljivo' ,kao inače žaliću se kako ne spavam kako treba zbog škole za koju sam naravno morala raditi herbar,a pošto sam ja po prirodi 'vrijedno' dijete ,ja sam to u posljednji trenutak radila. Pa, kako inače drugačije,bilo je teško ali uspjela sam hahaha xd nadajmo se da će biti dobro,xo Nego,ovih dana sam dobila neku inspiraciju za stvaranje filmova,mislim ja ne znam jesam vam ikada rekla da ja smišljam filmove (i zbog toga sam napisala ' osvojio Oskara') ,i imam neke ideje,ali sve to treba prenijeti na papir,jer se bojim da ću ih zaboraviti,i hm,ovih dana sam dobila ideju da pravim svoj rječnik ,mislim kanim i vas ubaciti ,biće nešto kao novine "svi smo mi Muharem" u kojim ćemo zajedničkim silama i snagama (ja i fizika = ljubav) graditi novi rječnik,koji bi se mogao zvati..... (et ostavićemo ime za neki drugi post hahhaa xd)
Sada sjećate se da sam obećala jednom post mom Anonimcu,kojeg naravno izuzetno poštujem i cijenim njegove komentare (dovraga emma to je žensko).Pa, ja moram objasniti ,ja znam da to neka djevojka komentariše,ali mi je ipak genijalno ostaviti ovako Anonimac u muškom rodu (nemoj se ljutiti,molim te,ja tebe volim pa bilo kako bilo).Pošto sam obećala još tad post mom Anonimcu čije rime odvaljuju ,odlučila sam da napravim top 5 Anonim rimi ,da dobro ste shvatili,ja imam najbolje čitatelje.Stvarno se obradujem svakoj pjesmi koju dobijem ,jer nekako to je prikaz nečije genijalnosti,na osnovu mog posta ta osoba smisli tako genijalne čak i genijalnije rime od moga posta ,koje se rimuju ,i to mi se sviđa ,jer ja više volim to,jer osjećam dozu iskrenosti i genijalnosti.Moram priznati jedva sam se odlučila koja pjesma će se nalaziti na kojem mjestu još najgore što ih ima više od pet a morala sam odabrati meni omiljene,i moram priznati to su bile sve iz posljednjih postova ,hahaha xd ja ću malo analizirati pjesme znate onu duboku poruku iz toga izvući hahha xd.

                           5.MJESTO
Okej ,kao prvo šta ja mogu još ovdje reći ,sve je objašnjeno. Koliko treba biti pametan da se ovdje vidi da se radi o povrću i njegovoj svrsi,da baš tako .Anonimac je želio objasniti kako čak i ako ste krastavac možete biti paradajz.Oke,ja moram se zahvaliti na ovako lijepoj pjesmi,jer mi je zaista poosebna ,i hvala ti Anonimac (Anonimka,da znaš da znam da si žensko haha xd) što činiš da se ja osjećam posebno zahvaljujući ovakvim pjesmama <3
4.MJESTO
Ovo je pjesma u kojoj se radi o tome kolika sila djeluje na tijelo mase m1.Dobro,sad ću ozbiljno da kažem nešto o ovoj pjesmi,hm.Ja sam ostala zbunjena ovom pjesmom hahah xd .Al zar to nije bila poenta tog mog posta o Elbuizmu,ostati zbunjen?' i tako dalje...' me fasciniralo,kao da zbog zbunjenosti Anonimac nije mogao nastaviti pjesmu,hm,ustvari on je nju nastavio ,ali zbog zbunjenosti nije uspio je meni napisati.Gledajte šta će se dalje dešavati,mislim da mi neko krade Anonimca ...
3.MJESTO

Vidite ,odjednom kreće da piše mi tvoj blog je stvarno...... i pokvari se tastatura,nije li tu nešto čudno? Da mi ko nije kidnapovao Anonimca i sada traži pare.

2.MJESTO

#genijalnost.Nemam šta više reći,ma mislim da slobodno možeš se početi baviti pjesništvom za ozbiljno,ja ću te definitvno podupirati ! You know that.

1.MJESTO
Sada ćete vi reći :"Eh,postavila si ovu kao prvu jer ti hvali blog." No,nije tako. Ja stvarno nisam neko ko voli uživati u društvu popularnih i željnih pažnje.Ja volim baš ovakve osobe poput Anonimca ,koje su mirne i povučene ali toliko genijalne da je to nemoguće .Jer ja imam u razredu par osoba koje su mirne ali s njima se najviše volim družiti,uvijek nešto kriju što te očara.Nego,evo vidite ,ovo vam je broj 1,kod mene je zaslužno tako jer mi jednostavno ova pjesma je najbolja <3 ovaj kraj kao neka poenta (naravno ovaj put da je sarma još uvijek odmotana).

Eto,post je završen.Nadam se da ste barem donekle uživali ,jer šta ja znam gubim se ovih dana hahaha xd Kako biste vi poredali ove pjesme ,po kojem redoslijedu da ste ja ?
-voli vas emma <3 
-ostanite mi nasmijani <3
(naslov ću objasniti u idućem postu jednostavno neka za sada ostane ovakav)

Broj komentara: 12:

  1. Jao,bas ti hvala. ♥ Bas si tacno protumacila moje pesme.

    Ema je napisala post,
    u kome sam ja gost,
    lepo meni je,
    kada je rekla sa sam genije.


    PS. Popravila sam tastaturu. ☺

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hhahaha, ti si zaista pravi GENIJE!!!
      Pesme su ti toliko smesne i zabavne! Samo tako nastavi da nas zasmejavas, molim te, jer si bas dobar u tome! Sve pohvale.
      PS: Ovaj komentar za tastaturu me je najvise sada zasmejao, hahaha XD.

      Izbriši
  2. Aa post je divan. Pesmice su stvarno genijalne, svaka cast Anonimcu!

    OdgovoriIzbriši
  3. Pjesmice su zakon! Svaka cast anomnicu. A sto se tice kako bi ih ja poreedala, poredala bi ih ovako kao sto si i ti. ♥

    http://amyfashion18.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Nikako da stignem da ti komentarisem. Bas sam se slatko nasmejala sada. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. jao što je ovo kjutač hahaha. :D svaka čast anonimcu za pesmice.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hehe,baš je slatko! (xd Ne baš u tom smislu,haaha).Svaka čast Anonimcu (Anonimki xd kako god),pesmice su stvarno super. ☺

    elyandyou.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Anonimac je genijalan!!! Ja sam ga (da bude u muskom rodu, iako je zensko, hahaha xD, shvatas sto) par puta pohvalila u komentarima jer su pesme koje smislja odlicne! Mislim stvarno, kako neko moze biti bas toliko nadaren za smisljanje pesama koje su pritom, pomalo cudne, ali zanimljive?! ♥ Meni to nije jasno. Svaka cast Anonimcu i tebi na postu! Po meni, nekako, te pesme ulepsavaju tvoj blog. Mislim, tvoj blog je sam po sebi genijalan, a ti svojim postovima iskazujes svoju genijalnost, ali ovim pesmama je jos bolji (ukoliko moze biti bolji u odnosu na to kakav je, nema bolje hahaha XD). Pohvale i tebi i Anonimcu!!! ♥♥♥

    OdgovoriIzbriši
  8. Najbolja mi je rima ovo 3. mjesto. Stvarno su rime super, i kako ja kažem, ima fiksne ideje za pjesme haha. Što da još kažem, imam novo please komaj već dugo nisi (,,,,:

    OdgovoriIzbriši
  9. Koja si ti carica,ja nemam snage da prestanem da čitam tvoje postove.
    Pokušaću da ti sastavim pesmu,očekuje je u sledećim postovima,hahahahahahah

    http://shinedreamsbyshinegirl.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  10. Odlican post! :)

    dianadblogging.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Odlican post!
    I ja sam u zadnji cas pravila herbar(msm koja je njegova svrha?Da se mi mucimo naravno)
    Rime su odlicne.Svaka cast Anonimcu!Pjesme su genijalne ☺

    OdgovoriIzbriši