srijeda, 11. veljače 2015.

Kako će se zvati naš post?

heej ljudi evo novog posta i to sa Amilom s Pink Girls (link). Mi smo prvo imale jednu ideju kako bi naš post trebao da izgleda pa smo se predomislile ,pa smo evo došle na ovu ideju koja će biti sada u ovom postu .
Kao što vidite naslov je čudan (iskreno kao što je i svaki moj naslov čudan) ali je čudan zbog toga što smo mi kada smo se dogovarale za post ,sve rješavale osim pitanje naziva posta ,i tako da sam ja predložila ovo ime (iako se nisam nadala pozitivnom odogovu) a Amila je jednostavno pristala. I eto ga) Sada da objasnim šta će u ovom postu sve  da se dešava a to je :
1.Mišljenje o nekoj poznatoj ličnosti
2.Naziv bloga -nastanak.

3.Mojih top 5 pjesama.
Nego sada idemo dalje ,a to je prva tema da je obradim .

1.Mišljenje o nekoj poznatoj ličnosti
Moja poznata ličnost koju ću da opisujem jeste Pitbull. Khm,lažem .Katy Perry. Ovako Katy Perry, svi vi znate nju ,ne mislim sada baš u smislu da je poznajete uživo ,već sigurno ste nekada pogledati barem jedan njen video .Mislim ,to je moja Katy Perry. Mnogi od vas ne znaju kako je Katy Perry došla do ovakvog života ,ali mislim da je to jako lijepo objašnjeno u filmu Part of Me .Razmišljam pisati o tom filmu jednom ali moram ga ponovo detaljno proučiti pa ga vama naravno preporučiti .Ustvari već sada vam preporučujem ovaj film .Katy Perry sam zavoljela zahvaljujući njenom hitu Hot n' cold ,mislim tad sam po prvi put vidjela nju ikako i najgore nije pisalo kako se ta pjevačica zove pa mi je ostala onako kao neka misterija .Nakon toga sam saznala za Firework i  ne znam kako tačno uspjela je pronaći na YT .Preslušala cijeli Teenage Dream album i bila zaprepašćena .Katy je tako dobra ,šarmantna (ovo prelazi sve granice ,smiri se haha xd) .Katy je osoba koja je u svemu zapravo u mom svijetu neko za koga mogu reći da me inspirirao.Zanimljivo jeste to da nas dvije kao da smo nečim nevidljivim povezanim,jer novi album Prism je zapravo album koji mene opisuje kao da sam ga ja pisala. Katy Perry je dok je ovaj album pisala bila u prijelazu ,bila je zbunjena ,prije toga su joj se izdešavale loše stvari ,a isto tako 2013 je bila loša i po mene ,i kada je izašao ovaj album,on me zapravo u svemu opisao .
Zapravo Katy se oblači u smislu u kojem i ja,mene kada biste vidjeli uživo ,sve su šarene boje ,sve nešto što odskače od svega ,tako da mi smo taj tim. Ja ne bih više da duljim ovu priču o Katy jer mislim joj posvetiti jedan poseban post .Imam osjećaj da sam ovdje ograničena ,da bih pisala samo o njoj.
2.Naziv bloga.
Okej i ovo je jedna priča zasebna ,ali evo nju ću skratiti .Ovako prvo moj blog je bio vezan za 1D jer sam bila ooogromni Directioner tada ,pa se blog zvao Forever Directioner. Nakon toga sam promjenila ime u Change Your Life od Little Mix pjesma me inspiriala za to .Pa smo jednog dana ja i moja prijateljica razgovarale o imenu bloga kako će ona da promjeni pa kako ima ideju i za mene kako bi bilo genijalno da nazovem blog iSmile.Naravno mene ta ideja oduševila ,odlučila sam da hoću .Došla sam kući i dobro opet razmislila i shvatila da ja volim mačke (i zbog toga i ime moga bloga ) iCat. Ali sada shvatila sam da zapravo ne želim da mijenjam link bloga jer to je ono što treba da ostane ,treba da podsjeća ne nekadašnji Forever Directioner,i naravno ovo iCat ,ovo Cat može se isto poistovetiti sa oni KatyCat ..Tako da eto to je ta historija .

3.TOP 5 PJESAMA:
-ja sam ovih dana najčudnija ,samo slušam Avicii -a i slušam Calvin Harrisa ,haaxd i ima tu još poneko ali njih dvojica su tu definitivno da preovladavaju.
1.Calvin Harris-Pray To God 
2.Avicii -The Nights
3.Calvin Harris and E.G - Outside

4.Katy Perry -By The Grace Of God
5.Katy Perry - International Smile 

eto ga doživjeli ste kraj ovog posta <333
(i da posjetite moju karticu #budimo humani imam novi post tamo ,vidjećete ova djevojčica stvarno treba vašu pomoć)
-voli vas emma <3 


Broj komentara: 18:

  1. Odlican post Emma.Tvoj blog ima veliku istoriju haha.Mislim da smo obe dobro odradile posao ;)
    Lijepa ti je ova slika gore :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Super post ;D sad si i mene naterala da slusam KP, ali ono odmah sam upalila dark horse xD
    O jea, i mozes li pogledati moj blog? Ti si me inspirisala da mu promenim koncept ime, link :D


    kawaiisuchers.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Super post.Odlična ideja i super istorija.

    OdgovoriIzbriši
  4. Sjajan post (mislim kako ne bi bio xD). Ne slušam baš ove pesme koje si navela. Baš sam se zarazila sa NEED YOU RIGHT NOW od Bethany Mote,još je i spot izašao. ♥_♥. Inače nećemo sad o tome. Znači,svaki post je fenomenalan (super duper mega giga ultra fenomenalan xD). Sviđa mi se naslov posta jer je neobičan. Da,da,znači stvarno super. Ok,ja sam preterala sa pisanjem ali još nije dugačkoooooooooo. Ok,znaš i sama da je sve super,da si ti super,blog je super,sve je super,ja sam super...ok da ne preterujemo,zaista dobar...ne,ne...odličan blog.......ma fenomenalan je. Da,da jeste. Znaš i sama. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Moja omiljena pesma je Meghan Trainor All About That Bass. Bas mi se dopada blog, clanica sam:)

    marsylylife.blohspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Odličan post kao i uvek. Baš mi se sviđa stvarno! ♥

    OdgovoriIzbriši
  7. Tema je divna. Cekaj,moja baba se zove Divna. Dakle tvoja tema je moja baba,

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobar post:D Svida mi se tema!
    Bili mogla pratiti i komentirati moj blog sdstorybynika.blogspot.com i beautybynikaandlucija.blogspot.com
    Hvala punooXD

    OdgovoriIzbriši
  9. Dobar post:D Svida mi se tema!
    Bili mogla pratiti i komentirati moj blog sdstorybynika.blogspot.com i beautybynikaandlucija.blogspot.com
    Hvala punooXD

    OdgovoriIzbriši
  10. Hahahahaa, super post! bas mi se svidela ova istorija tvog bloga, u smislu imena... Stvarno imas originalan naziv bloga! Definitivno je bolje sto je umesto iSmile ispalo iCat. To Cat mene malo podseca i na Katy Perry, tako da, moze biti malo vezano i za to, posto nema osobe koja ne zna da ti nju ne volis, vec je OBOZAVAS!!!! Uopste me ne cudi sto se njena pesma nasla na 4. mestu, hahahahah!!! ♥

    OdgovoriIzbriši
  11. Yooo man.. Ti meni trebaš početi javljati kad imaš nove postove jer ja ni ne znam da imaš novi post -.-' I na kraju komentarišem među zadnjima...
    Ja bih tebi sad opisala zašto ja volim Katy Perry, jer ti znaš da je moja priča toliko dirljiva i emotivnija od tvoje, toliko emotivna da sam napisala Ta i onda obrisala i napisala Katy xd
    Ja ne znam što ja preskačem i nisam ti rekla da su mi ovi collab postovi genijalni? I ime ti je isto genijalno... Hajmo opet preskakati: Ovo voli vas emma je isto genijalno... Tako plavo i nigdje bijele boje iako je sve bijelo i ja bijelim sve xd
    Hajmo sad o imenu Bloga: ova prijateljica koja ti je rekla da preimenuješ Blog mi se čini kao genijalna osoba... Stvarno bih voljela da je upoznam ;) Kako se ona ono zove???
    Evo mojih top5 pjesama jer evo mogu stići napisati, a da ne bude emotivno iako mislim da ćeš se rasplakati na ovome... Evo te liste::::
    1. Ariana Grande-Love me Harder
    2. Ariana Grande- One More time
    3. Ariana Grande- Baby I
    4. Ariana Grande- Problem
    5. Ariana Grande- Tattooed Heart
    Znam da sad plačeš na ovoj listi, ali šta ćeš... Sutra će Style izaći, ali bi trebap i novi spot od Ariane, ne znam šta ću prvo gledati ;)
    Ovaj post na Budimo humani ću sad pročitati i komentarisati, ako stignem... JER SAM GLADNA pa žurim, ali ako me rasplačeš s time što drugi nemaju šta jesti, onda možda i ostanem pa ću imati vremena komentarisati ;)
    Haj, ćaooo Nobelovac moj -.^

    OdgovoriIzbriši
  12. Joj,odličan post.Istorija bloga je fanstastična,haha. Ti kao osoba mi se jako sviđaš kao i blog jer te dugo pratim. <333

    P.S. novi post na mom blogu,očekujem mišljenje. ♥

    OdgovoriIzbriši
  13. Super post i blog!

    Poseti moj blog, pa ako ti se svidi, učlani se!
    http://milicinkutak123.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  14. Istorija bloga je super. Haha. Inace odlican post i izvini molim te sto nestavljam na svaki post komentar. Ne mogu da stignem <3 :)

    http://amyfashion18.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  15. Cool ;)

    http://arianefashionandbeauty.blogspot.co.at/

    OdgovoriIzbriši
  16. Ok ja sam skoro zaboravila komentirat haha jao 😂 idem jos glet i ono budimo humani :3 post je super, mozda me zainteresiras i za katty jednom haha :D super naziv i to i sv haha
    I kak da upalim svjetlo na blogu reci da ju pitam haha :"D

    OdgovoriIzbriši
  17. Jako mi je zanimljiva istorija naziva bloga, a i pesme koje si navela takođe volim. Odličan post, svaka čast ♥ :)

    OdgovoriIzbriši
  18. super je x

    milicinsvet.com

    OdgovoriIzbriši