utorak, 17. veljače 2015.

Ja sam OK ,ali ubijam.

Heej,ljudi moji <3 evo emme i novog posta. Hvala na onim komentarima ,mislim za dan slistiti 10 komentara ,to je za mene neeeeeeemoguće,no jučer sam shvatila da zapravo i jeste moguće ..Mislim svima odgovoriiti i svima vama uzvratiti ,ali to ću moći tek u četvrtak ,žao mi je danas sam jedva našla vremena da napišem novi post i to o tome kako je neko pronašao moj blog pisajući ovo 'ja sam ok ,ali ubijam' . jesam li ja ikada ovdje pisala kakve smrtonosne postove pa da me mogu naći preko toga.. uuh ,ali ima još genijalnijih izvora npr. kao 'cura i momak retrica',malo mi je to smiješno ,ja uvijek mogu da se našalim ,ali ako se šalim na tuđi račun onda se i izvinem ,i evo izvinite ko god da je ovo pisao ,nisam očekivala da me po ovakvim stvarima traže .Vjerujem da uskoro mogu očekivati nešto kao :majoneza thomy,užitak. hahha xd to bi bio vrh vrhova..
Želim malo sada ozbiljno prokomentarisati ovo ' ja sam ok,ali ubijam.' Mislim da je ova osoba željela da kaže zapravo kako se pravi da je sve uredu ali u sebi bi svakog život (naravno ne mrtvog) zadavila .Okej ,shvatam ovakve osobe,pa možda i ne ,jer ja sam inače strpljiva osoba (piiiih),dobro ima i moje strpljenje rok ali ovo hoću da kažem ,samo se smiri ko god da si :D .Nemoj drugima da dozvoliš da misle da su te uvrijedili,jednom rječju KULIRAJ :3 .Ako se neko zafrkava na tvoj račun ,uputi mu onaj pogled :' ti to meni ,samo me gledaj.' hzahaha xd -pomažem al do kraja. haha xd
Nego ,ovaj post posvećujem isto tako mojem  najdražem predmetu FIZIČKO <3 mislim moja ljubav pršti na sve strane (aahahahahaha xd) ja ne razumijem ovo ,izvinite vi svi 'Fizičko-ljubavnici' ali mislim da  stvarno stvarno ono ne bi se trebalo zvati fizičko već psihičko,mene taj predmet ubija u pojam.Kada se samo sjetim osnovne ,meni je fizičko bilo genijalan predmet ,radovala sam mu se ,sada ...nisam više sigurna ,a znam i zašto ,jer sada osjećam da sam ograničena,naišla sam na nešto što mi zapravo ne odogovara.Moram reći da u mom razredu svi ,ali baaaš svi nešto iz osnovne znaju ,ja ? hahahahxd ne.! znate zašto ? moj bivši nastavnik samo bi govorio : 'igraj kako znaš.' Nikakvih pravila se mi nismo držali i sada dolazim ,dvokorak ? Mislim dvokorak? okej šta bi trebao biti dvokorak? a da, JA NISAM UČILA O TOME..
 
Eto to je o fizičkom ,sada bih željela vidjeti još koju stvar po kojoj su me tražili pa da i nju iskomentarišem : 'tužna sam ti'. Vidi ,ko god da si ti ,nemoj biti tužna ,uživaj u ovom kratkom životu ,kasnije ćeš se kajati što si bila previše u depresivi ili što si se previše o nečemu brinula.To je sa mnom slučaj ,ja sam bila najgora osoba na svijetu ,ne bukvalno već ,brinula sam da nikog ne povrijedim,ali onda sam shvatila ti želio ili ne ti ćeš nekog da povrijediš to nije u tvojoj mogućnosti .I onda mi je došlo 'djela se cijene prema namjeni' ,kako si mislio tako će se na kraju i ispostaviti.
Eh,i ovaj me posebno tražilac (ako mogu tako da ga nazovem) posebno iznenadio 'kako od gare du nord stić do eiffelovog tornja'-jedan jednostavan odgovor 'STVARNO NE ZNAM.'Imam još jedno da iskomentarišem a to je ono po čemu su me oko 10 puta tražili 'Kakve cure voli Harry Styles' - nisam sigurna ,mislim da bi najbolje bilo da njega pitate ,ali ako ja stignem da ga prije pitam ,ljudii kažem vam ,eto obećavam <3 :*
-hvala svima na komentarima ,svaki put sve me više i više iznenađujete ,i pogotovo me MOJ Anonimac opet iznenadio (ako mogu da ga nazovem mojim,briga me komentariše li još koji blog osim mog),jer ja sam čak i sestri pokazala onaj komentar ona se samo nasmijala,ali prije toga ja sam sat vremena (preuveličavam) sjedila i pokušavala skontati šta je on to htio/htjela reći s komentarem,no kada sam ga čitala svaki put bi mi bio osmijeh na licu,ali ipak isto tako i svi oni koji me svo vrijeme čitate (pa ne baš mene ,ali eto haha xd) ,hvala,hvala,hvala,hvala. Nadam se da ste za ovo godinu i 11 mjeseci shvatili da volim Rusiju ,broj 4 i hranu. To su valjda sve najbitnije činjenice o meni <3 ( i da ako imate kakvih problema ,samo mi se u komentar javite anonimno meni nikakav problem neće biti da vam u idućem postu pomognem,ili možda da vam odogovorim u tom komentaru,naravno ako sam u mogućnosti)
-voli vas emma <3

Broj komentara: 18:

  1. Super ti je post <333

    http://saveti81.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Haha e zanimljiv je ovaj post. I shvacam da ja zapravo nisam nikad isla provjeravat po cemu su mene trazili hahah bas bi trebala :"D ja tebe uvijek trazim po tocnoj adresi tak da nisam nijedan od ovih haha
    -Helena

    OdgovoriIzbriši
  3. Haha e zanimljiv je ovaj post. I shvacam da ja zapravo nisam nikad isla provjeravat po cemu su mene trazili hahah bas bi trebala :"D ja tebe uvijek trazim po tocnoj adresi tak da nisam nijedan od ovih haha
    -Helena

    OdgovoriIzbriši
  4. Genijalan post,sto se fizickog tice-bitno da smo mi zive i zdrave hahahagahaa.
    Nisi jedina koja si antitalenat za fizicko,ja ga nemam pojma iako sam osnovna.Cak i mateamtiku volim vise od njega,tu se barem ne mogu provalit toliko,a akose to i desi to ce vidit nastavnik i to je to hahahah xd.U mom slucaju razredna -_-
    E sretno ti na engleskom,pisala si mi hahah xd

    OdgovoriIzbriši
  5. Genijalan ost od genijalne cure...hhahaha...
    Dvokorak? Mi smo to 'kao' učili,ali idalje nemam pojma šta je to (iako mi je mama profesorka fizičkog) haha msm znam ali i ja sam ranije volela fizičko ali a sada MRZIM. kmee

    My blog ------→ justforgirrl.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlican post,poseti moj blog uclani se ja sam se uclanila kod tebe :D
    http://sofija1837.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. Odliča post (kako ne bi bio). Videla ja naslov te se zapitala WTF?? i onda čitala tekst jedno milion puta dok nisam shvatila poentu. Dakle odličan post. xD Fizičko je najgori predmet (moje mišljenje). Haha. :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Odličan post. Kada sam videla naslov, bila sam ono kao šta je sad ovo, ali tekst i ukupan post je odličan♥♥

    http://tvojadorotea.blogspot.com/#_=_

    OdgovoriIzbriši
  9. Fantastično! Hahaha. Nisam mogla da verujem kada sam pročitala naslov. Sve i svašta mi je padalo na pamet. Hahah. Ti si genije. Već 166-i put to dokazuješ. Obožavam te Ema stvarno. Ja sam tvoj fan definitivno.
    ---------------> suzanas1.blogspot.com <----------

    OdgovoriIzbriši
  10. Ko će mene da skonta ako nećeš ti? Zapravo,kad bolje razmislim,baba Divna je razumna žena. Hmm,da,da. Inače,dvokorak je kada napraviiš dva koraka. Ja sam malopre uradio/uradila petstokorak. To svi rade a nisu svesni,pa se podsmevaju Vesni (mojoj tetki). xD Lepa je Rusija ali bolja Aljaska. Tamo odeš izmrzneš više nego u Rusiju a plus dobiješ i sneg (ok,ima snega i u Rusiju). Ti voliš hranu? Ali to niko ne voli. Jao,Emma,razočaran/razočarana sam. Haha.

    Imam problem: Prvi put u životu sam dobio/dobila problem. Kako da rešim problem i zašto se to zove problem?

    OdgovoriIzbriši
  11. Ne mogu da verujem.15 min simsljam komentar za ovaj genijalan post i on nece da se objavii. ://Uffff.
    -Evo napisacu opet.Haha.
    Gledam tvoj naslov i nista ne mogu da skontam.WTF?Haha.
    Dok sam citala post shvatila sam o cemu se radi a pritom sam se i zabavila.
    Genijalan pos <3
    Svaka cast!
    http://ksenijalukic79.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  12. Post je predobar ♥♥
    Uclanila sam se u tvoji blog,uclani se u moj blog ako ti se dopada
    http://sanjafashioncorner.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  13. AHAHAHAHAAHAHAHAHA!!! ♥
    Naslov post je O D L I C A N!!! Toliko si me nasmejala ovim postom, ali ozbiljno! Ne samo postom, vec i naslovom!
    Ovaj citat na pocetku na fotogrfiji je stvarno dobar. U pravu si za ovo za hejtere, super sliku si nasla da to iskazes jer slika govori hiljdau reci, ma i vise heheheheeheheh :D.
    Do sada nema ko nije shvatio da ti O B O Z A V A S fizicko vaspitanje, hahahahahahahahahaha XD! Salim se, naravno! Dobru si sliku nasla da opise to vezano za fizicko da u skoli nista niste ucili, a sada u srednjoj... ufffffff!!! Takav ce slucaj, predpostavljam biti i kod mene jer ni mi nista ne ucimo na fizickom, a i imamo nekog nastavnika koji je tu dosao sa sela. Ide u stalu da obidje krav, pa se usmrdi, pa dodje u skolu. Nista nas ne uci, dolazi prljav u skolu. Jednom prilikom je dosao traktorom kada je padao sneg, a inace dolazi biciklom. Posle da pricamo o tome da je takav neuredan i prljav covek nekada bio direktor u jednoj skoli, a sada samo nastavnik u mojoj, a u toj gde je bio direktor vise ne radi. Nego, da se vratim na tvoj post, da te ne zamaram njim.
    Hahahahahahaah, mnogo mi je bilo smesno kada si rekla: "Verujem da uskoro mogu ocekivati nesto kao: majoneza thomy, uzitak." Hahahahahahaaha, to je toliko meni smesno da ti ne mog opisati.
    U pravu si za ono: "Ako se neko zafrkava na tvoj racun samo mu uputi onaj pogled: ti to meni, samo me gledaj.", tu si u potpunosti u pravu. Nekad i volim kada se neko sali na moj racun, ali u granicama normale. Nekad se i sama salim na svoj racun. Ne volim osobe koje se sale na tudj racun, a kada se neko sali na njihov oni se ljute. Ako se vec salis na tudj rcun, pusti nekad i da se oni sale na tvoj, ali u granicama normale. Zar nije tako?
    Takodje, bas si me nasmejala za ono: "Jedan jednosavan odgovor 'STVARNO NE ZNAM". HAHAHAHAAHAHAHHA, CARICE!!! ♥ Stvarno sam ocekivala nesto, kada ono "STVARNO NE ZNAM", HAHAAHAHAH, NAJBOLJA SI!!!
    Sve pohvale za post!!!
    Voli te...
    Andjela ♥♥♥

    OdgovoriIzbriši
  14. Draga Ema, ne znam koliko imas godina ali ti mene tako podsecas na mene sa nekih 13, 14, 15 godina i uvek mi tvoj post stavi osmeh na lice :))

    OdgovoriIzbriši
  15. Hahahahahha obozavam da citam tvoje postove! Nemoj nikad da prestajes da pises.... zanimljiv blog i meni jedan od najboljih! Sve najlepse ti zelim.. uspesan blog svakako :)

    poseti i moj :) http://fashionstyleglamfashion.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  16. Heheh,vrlo si zanimljiva po svom nacinu pisanja,to mi se jako dopada! :)

    http://doityourselflady23.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  17. Zanimljiv ti je post! Imam problema sa komentarisanjem jer pišem komentar na drugi blog a na tvoj piše da je objavljen :o, kako god, našvrljala sam i ja nešto pa svrati i kod mene, btw moj naslov znači 'kada se najmanje razmišljaš Sunce izlazi' to mi je jedna od najdražih izreka! <3333

    OdgovoriIzbriši
  18. Hahhahah zanimljiv post :)
    Naslov posta ti je genijalan!!
    Samo tako nastavi :)

    OdgovoriIzbriši