nedjelja, 6. listopada 2013.

3.LONDON

Heej novi post i to o Londonu waaaaha xd .znam znam da većina vas sanja o barem jednoj noći u Londonu i da očekujete velika očekivanja od mene u ovom postu no znajte da će ovo možda biti najkraći post o gradovima jer iskreno London je jedini grad o kojem maštam a da nemam baš blage o njemu... mislim možda će malo biti šoping i restorani problem..Al haj pokušat ću riješit i taj problem..Kad smo već kod problema,prijavila sam se na folklor(jel se tako kaže) i ja sam poznata kao SMOTANO dijete..Eeh i onda kada smo počeli da igramo,koreograf je svo vrijeme kraj mene stajao i govorio:Desna,Lijeva,a ja radila suprotno LIJEVA DESNA.. I tako ja dobila najveću pažnju uz to sigurna sam da ga je pratila misao:aaalaj jes ova cura glupa.kako ne može skontat tako jednostavan pokret.Al znate šta prije toga druga djeca su mi govorili kako je on strog i jeste pomalo strog ali ne toliko ,mislim njegova pravila su sasvim OK:Nema pričanja,nema smijanja dok igraš i nema žvaki :/ hahah i drago mi je da je rekao da ovi iskusni se ne smiju smijat ovim tek amateerima kao npr. ja xd.Et et dosta moram vas malo informisat o tome šta se dešava u mome životu xd. auuuf prava drama .__.

vidite ovo je zadnji post o gradovima ( budite sretni neću vas više zamarati geografijom i historijom haha xd) i sad je dizz na London no nemam pojma kog da stavim na idući dizz..Evo ja ću vam dati par famous pipl,a vi glasajte pa ko bude imao najviše ide na moj dizzić ... može? ah da i napomena nisam se toliko trudila oko ovog dizajna jer nisam imala baš nešto extra vremena ..nadam se da vam se sviđa kao što vidite u pozadini su većinom svi jaaako poznati iz Engl. npr. kao: Jessie J,One Direction ,Little Mix,The Wanted,Rita Ora... itd itd. i da HVALA NUTELLI JER JE JEDINA BILA ISKRENA <3 STVARNO OVO JE MENI DOSADNO ZA GRADOVE. i iskreno nije mi se dalo pisati o Londonu nekako sva ta energija je isparila kao kod hemije O2 ispari..hahha(ovo 2 bi trebalo biti u indexu al haj)

EVO NEKA ANKETA U KOJOJ VI ODLUČUJETE KO IDE NA MOJ DIZAJN POSLIJE OVOG POSTA O LONDONU.
a) Rita Ora
b)Selena Gomez
c)Rihanna
d)Harry Styles
e)Demi Lovato
f)Katy Perry
g)Niall Horan 


birajte narode do vas je hahah xd ;)
idemo preći sad na .... tananannana !!!!!

LONDON
London  glavni je grad Engleske i Ujedinjenog Kraljevstva. Kao važnog naselja tijekom dva tisućljeća, povijest Londona započinje osnivanjem od strane Rimljana, koji su ga nazvali Londinium.(bla bla bla to je sa wikipedije to možete skontat ali hajd da što bude duži post xd).London je značajan "globalni grad" i jedno od najvećih svjetskih financijskih središta.Golemi utjecaj Londona na politiku, financije, obrazovanje, zabavu, masovne medije, modu, te umjetnost i kulturu, uvelike doprinosi globalnom statusu grada. Grad je također i važna turistička destinacija za domaće i strane posjetitelje.U Londonu živi populacija vrlo raznolikih kultura, nacionalnosti i religija, te se na području grada govori više od 300 jezika.

DOSTA VIŠE WIKIPEDIJE IDEMO MI NA ONO ZANIMLJIVO JEL DA?

ŽELIM SE ZAHVALITI CURI SA BLOGA TASSHION KOJA MI JE POMOGLA ,JER INAČE OVO BI SVE BILO PUSTO KO (LOŠA SAM U POREĐENJU TAKO DA NEMA POREĐENJA) ... NEGO HVALA TI <3


2 NAJPOZNATIJA TRGA 
Piccadilly Circus i Trafalgar Square zasigurno su dva najpoznatija trga i to s razlogom.

 Trafalgar je ujedno i najveći londonski trg, a na njemu ćete naći Nacionalnu galeriju, koja uz British Museum, Tate i Madame Tussauds, čini glavni muzejski četverokut. Također, ovdje ćete vidjeti i četiri lavlje statue na kojima ćete nerijetko susresti ljude kako se penju ne bi li se uslikali u njihovom podnožju ili čak na njima samima.

Ako želite započeti šoping onda ga započnite od trga Piccadilly Circus ,od njega možete ići u ulice Regent,Oxford ili Bond.

Ako želite u noćni provod onda krenite prema Leicester Squareu. On je prepun ooodlilčnih klubova,a njih u Londonu ne fali to je istina xd .


ŠOPINGIRANJE


1.Burberry

-jedno među najboljim trgovinama ,posjetiti morate ako ikad vas zadesi putovanje u London,ovo je tako reći britanska domaća marka isplati se barem ući i izaći ,hahahah xd ,ko kakav idiot :P

2.Stella McCartney
-vidite sliku vidite naziv trgovine? Stella nemojte pomisliti odmah na Winx hahah xd ,ovdje možete cure pronaći sve što je potrebno ,a torbe e to vam je speešl xd evo 2 slike još da vidite kako je unutra ...
 



3.Abercrombie & Fitch 




-dolazak ovdje ! aah da! ovako ovo je jedna od jeftinijih trgovina u Londonu ali ipak stvari koje se nalaze u njoj su nedostupne nama  Balkancima hah tak da kažem.

4. Primark


-eh ,ista situacija kao i kod 
Abercrombie & Fitch  -jest zapetljano brate -.-' hahha xd... jeftino a kod nas nema..vidite na slici aaa beskrajna ljepota,sad da me čuje Duraček(moja bivša nastavnica bosanskog )rekla bi ma kakva beskrajna ljepota Elma? šta tu ima lijepo? hahah xd ah da zaboravit ću vam reći viidite tog čiku sa lijeve strane,eeh to je moj neki dalji rod,kontate? xd

GDJE PREZALOGAJITI

Naravno i u Londonu imate isto McDonalds i Burger King-u ,mislim otići u London i onda sjesti u jedan od restorana koji služe 'brzu hranu' pa to i nije nešto ,ako već idete u London probajte njihovu jedinstvenu britansku hranu..ah da svi ste čuli za spešl britanski čaj? paa onda nemojte da vam to promakne ;) no hajde malo sam istraživala i našla sam par zanimljivih stvari pa baciite oko na moje remek djelo xd
1.Galvin at Windows, Park Lane



-Okej ovako već sam vam rekla da za ovaj post imam malo materijala jer nisam našla dobre izvore(jjooj što sam pametna -.-' )pa evo ukratno ću vam opisati ovaj restoran,no ako ikad budete imali priliku posjetiti ovaj restić onda mi javite ozbiljno kako je ?!Ovo čudo je otvoreno 2006.Nalazi se na 28 katu hotela Hilton  ima zapanjujući pogled na grad i na Hyde Park.Odličan za noćni izlazak xd

2. The Wolseley, Piccadilly


-Ovaj kafe (kako se sami nazivaju),je odličan.Kada dođete tamo loša energija odjednom ispari i raspoloženje vam se popravi. Hrana je savršena za mamurluk, doručak, poslovne ručkove ili ako želite vaše  roditelje izvesti  van.


3.Wild Honey


-Mali restoran savršen za skromne osobe.Nalazi se suprotno od St George.Služi izrazito sezonsku hranu..Kušajte zeca( uh što se mene tiče nikad ali tako govori jedna stranica,hmm,daju vam prijedloge pa evo ih) i svinjetinu... Ih da i oni koji piju vina,imaju dugu listu vina kakvih još niste probali ,čisto da se zapitate gdje to sve drže.

4.The Ledbury

Eh,zašto ja počinjem haman pa sve i jedan restoran sa eh,haha možda zato što sam na dijeti i sad je problem što ja gledam slike njaam i čitam o ovim restoranima pa me to ubi -.-' aaa ,e ovako ovo preporučujem iako nisam bila...mnogi kritičari koji su došli u ovaj restoran s namjerom da ga osramote uradili su upravo suprotno ,davili su se hranom hahah xd.Australijski šef kuhinje, Brett Ellis,jako dobro kuha, uvjereno koristeći  uglavnom British sastojake i evropsku
 tehniku.Tako da crknite zajedno sa mnom ,slineći hahah xd.

HOTELI


1.Millennium Hotel London Mayfair

Ovaj elegantni hotel s 4 zvjezdice smješten je u modernoj londonskoj četvrti Mayfair, a uključuje luksuzne klimatizirane sobe i nagrađivani talijanski restoran.

Hotel Millenium London Mayfair smješten je na središnjoj, a ipak mirnoj lokaciji, 500 metara od trgovina u ulicama Oxford i Bond. Park Hyde, vrtovi Kensington i financijski centri grada Londona smješteni su u blizini.
Ova palača iz 18 stoljeća s prekrasnim gruzijskim eksterijerom nekada je bila dom vojvotkinje od Kendala. Zgrada ima bogatu povijest, a ovdje je objavljena i Wellingtonova pobjeda nad Napoleonom. Hotel i danas nudi diskretni šarm eksluzivne privatne rezidencije.
Elegantne sobe s vlastitom kupaonicom sadrže tradicionalan namještaj i imaju TV sa satelitskim programima, mini bar i čaj/kavu.

Japanski restoran Shogun, koji se nalazi u okviru hotela, poslužuje sushi i egzotične specijalitete, dok je restoran Avista primio nagrade (2 rozete AA) za svoja jela talijanske kuhinje. Posluga u sobu dostupna je 24 sata dnevno.

2.Cafe Royal Hotel


Hotel Café Royal nalazi se u Ulici Regent u središtu Londona, a nudi sobe s pogledom na grad i besplatni bežični pristup internetu. Trgovi Piccadilly Circus i Leicester udaljeni su 10 minuta hoda od hotela.
Gostima je na raspolaganju osobni batler koji brine o svakom detalju, a dostupne su i besplatne dnevne novine. Sve sobe u hotelu Café Royal uključuju kupaonicu s kadom i odvojenim tušem, obloženu mramorom. Također sadrže glazbeni sustav marke Bang & Olufsen i aparat za pripremu kave Nespresso.
U hotelu se pružaju brojne mogućnosti za objedovanje, uključujući restoran Grill Room u okviru kojeg se nalazi i champagne bar. U restoranu Ten Room, uređenom u stilu taverne, tijekom cijelog dana poslužuju se à la carte.

3.Park Plaza County Hall London


Ovaj moderni hotel smješten je u londonskoj četvrti South Bank, svega nekoliko minuta hoda od rijeke Temze i Londonskog oka. Objekt uključuje zdravstveni klub, teretanu i restoran.

Londonski akvarij, Big Ben, Parlament, Narodno kazalište te postaje podzemne željeznice Westminster i Waterloo udaljeni su 5 minuta hoda.
Prostrane sobe u hotelu Park Plaza County Hall sadrže plazma TV, velik radni stol i mikrovalnu pećnicu. Na raspolaganju je besplatni bežični pristup internetu, a posluga u sobu dostupna je 24 sata dnevno. Iz soba na višim katovima pruža se pogled na Londonsko oko i četvrt City of London.
U restoranu L'Italiano poslužuju se jela talijanske kuhinje, a gosti mogu svakog jutra uživati u punom engleskom doručku.

4.Park Plaza Westminster Bridge London


Ovaj prekrasni novi hotel smješten je na južnoj obali rijeke Temze, svega 500 metara od Westminsterske palače, a uključuje teretanu otvorenu 24 sata dnevno i elegantan sushi bar s pogledom na toranj Big Ben.

Velike klimatizirane sobe opremljene su modernim sadržajima poput TV-a ravnog ekrana, velikog radnog stola, mini bara, hladnjaka i sefa.

Hotel Park Plaza Westminster Bridge nalazi se uz rijeku Temzu, na 500 metara od panoramskog kotača London Eye i Željezničkog kolodvora Waterloo. Postaja podzemne željeznice Westminster smještena je na kratkoj pješačkoj udaljenosti od hotela.
Hotel Westminster Bridge Park Plaza ima moderan i nagrađivan restoran Brasserie Joel, a u salonu 1WB dostupan je tradicionalan popodnevni čaj. Bar Espressamente obuhvaća prostor za sjedenje na otvorenom i poslužuje vrhunsku talijansku kavu, a bar Primo svake večeri nudi zabavni program.
Gostima su također na raspolaganju potpuno opremljena teretana otvorena 24 sata dnevno, bazen dužine 15 metara, sauna i parna soba.

MJESTA KOJA MORATE POSJETITI

(heej,evo ga uskoro kraj posta haha ,ja se toliko radujem da se to ne može opisat jer ,znate šta ja mislim iskreno da je sve ovo dosadno pa i meni pa i vama.i jedva čekam da završim ovaj post i bacim se na ono što najbolje znam tj. na svoj život haha )i da oprostite oni kojima odmah ne komentarišem jer stvarno sam zauzeta ovih dana školom,znate već odužit ću se obećajem <3

http://www.putovnica.net/odredista/engleska/london/sto-posjetiti-znamenitosti-u-londonu/tower-of-london

1.Tower of London

-svi ste već čuli za ovo ...stopostotno sam sigurna ;) ovako ,ovo ću samo ukratko nešto reči o TOL jer vi sve većinom znate. xd Službenog naziva Her Majesty's Royal Palace and Fortress, prvotno je služila kao utvrda, zatvor i mučilište, a od 14. stoljeća kao mjesto gdje se čuvaju kraljičini dragulji. Zanimljivost toga dvorca su i uvijek prisutni gavrani. Njihov broj povremeno se mijenja, no u Tornju ih se uvijek nalazi najmanje šest. Prema legendi, za koju se pretpostavlja da potječe iz vremena vladavine kralja Charlesa II., Kraljevstvo će propasti u slučaju da šest gavrana napusti toranj.

2.London Eye 

L.E je visok 135 metara iz njegovih ovih (ja bih to nazvala šolja hah)kapsula se pruža pogled na London i okolicu.U blizini se nalaze Parlament i Big Ben, Katedrala sv. Pavla, Buckinghamska palača i mnoge druge znamenitosti,ovo je odličan izbor za gledanje iz ptičije perspektive.
Težak je oko 2100 tona,pa je podizanje u današnji okomiti položaj trajalo sedmicu dana.Pa cijena za L.E i nije toliko skupa za djecu od 4-15 godina košta oko 12 funti.To je to o L.E najvažnije ukratko..Idemo dalje.

3.Buckingham Palace

Veličina: oko 80 000 m/2
Iza palače se nalazi najveći privatni vrt u Londonu ( Buckingham Palace Garden).Jako bi bilo zanimljivo posjetiti ovo? jel da?Mislim da je ovo jedna od najvećih stvari po kojima je London poznat .Najveća prostorija u palači jeste  The State Ballroom.

4.Houses of Parliament

-nemojte mi reći da nikad niste čuli za ovo!kada ja znam dooobro da jesu svi... i svi koji odu u London ne mogu da odole da i ovo ne posjete.Današnji izgled potječe iz 19.st. Westminster Hall - najstariji dio palače.Glavni simboli Parlamenta su dva tornja:onaj veči Victoria Tower te onaj poznatiji The Clock Tower.

5.Tower Bridge

-Tower Bridge najpoznatiji je londonski most te jedan od najpoznatijih u svijetu. Prepoznatljivi simbol Londona u promet je pušten tek krajem 19. stoljeća, 1894. godine.Most je prepoznatljiv po dva tornja između kojih se na dvije razine nalaze prometnice.

6.Madame tussauds

Ovako ,svi ste vidjeli voštane figure npr od One Direction (možda na TV-u a i u OK-u je men se čini dolazila njihova slika s njhihovim voštanim figurama) evo pronašla sam sliku ,upravo ovakva je


eh da,znači ako odete u London nemojte zaboravit poslat mi slike s vašim uzorima haha xd ;) ili možda njihovim voštanim figurama ;)
TO JE TO JEEEEEEJ NAPOKON SAM ZAVRŠILA I BRIGA ME HOĆU LI NA OVOM POSTU IMATI 40 KOMENTARA ILI ŠTA VEĆ ,JA ĆU MOŽDA VEĆ ZA PAR DANA DA POSTAVIM NOVI POST.. JER STVARNO DOSADILI SU MI OVI GRADOVI..I JA VOLIM ČUTI NOVE STVARI ALI ZNATE KOLIKO JE OVO NAPORNO MORATE MILION STRANICA POSJETITI I SKINUTI PREEEKO 20 SLIKA SAMO DA BISTE SHVATILI ŠTA JE TO O ČEMU SE TU RADI I KAKO DO TOGA DOĆI..NISAM IMALA VREMENA TOLIKO SE BRINUTI O BLOGU OVIH DANA I JOŠ JEDNOM SORRY ONIMA ŠTO IM NISAM KOMENTARISALA BLOG...SIGURNO ĆU JEDNOG LIJEPOG SUNČANOG KIŠNOG DANA..HAHA ZEZAM AL OZBLJNO obećavam posjetit ću vaše blogove.ETO TO JE TO O LONDONU! VIDIMO SE NARODE DRUGI PUT! <3
I love you <33



emma




Broj komentara: 16:

  1. Londonnnn <33333 Da,zivotna zelja mi je posjetiti ga ,mozda mi se zelja i ostvari hehe xD mos mislit..na dizajnu bi voljela vidjeti nialla ili harrya jer volim 1D ...Burberry,moja frendica je bila u njemu ,koja sretnicaa :( Jako mi se svida ovaj blog,stvarno je poseban,nacin na koji pises postove je precool... Haha ja sam jedna od smotanih xDDD...Pozz

    OdgovoriIzbriši
  2. Super ti je post! A dizz je *_____* Sve je super. No zašto na onom posjetite blogove više nema mog bloga? Please stavi ga tamo ti si jedna od rijetkih koja mi ga je reklamirala. www.teenteenforever.bloger.hr please i komaj.

    OdgovoriIzbriši
  3. Preodlicnooo *___* London je apsolutno presavrseno divan i zelim ga posjetitt !
    i ja glasam za rihannu jer mislim da ima nekak najbolje slike i te tak stvari..hvala na komentaru i posjti :***

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ana hvala ti što si posjetila moj blog <33 :* mislila sam da nećeš <33 Dobrodošla u klub smotanih hahah xd
      Liar_Arijana-ah to ? ma stavit ću te ponovo u elite moram promjenit sad kada bude novi dizzić..i
      MadeMoiselleM ..okj jedan glas za RiRi <33 ništa tvoj blog mi je među najboljim i naravno da ću ga još i još posjećivat <33

      Izbriši
  4. Ok.... Slažem se sa tobom.. Gradovi su mi dosadili..... A da pišeš malo o parfemima? To je meni omiljeni dio.. Ja planiram napisati dva (jedan o parfemima Beyonce, a drugi o ostalima)...
    Ti ideš na folklor????? Ne nasmijavaj me... heheh Idem i ja, ali mi je to malo postalo glupo i sada želim da se posvetim glumi (<33333) i dodatnim (kad bih samo mogao prestati ići na nih)...
    London...... Sad mi se ne putuje nigdje osim u krevet, ali moram napisati kom.... Mislim da si sve dobro opisala ali se meni najviše svidio dio sa Wikipedie... ne znam što ali mi je nakako zanimljiviji bio. Vjerovatno zato što mi se spava...
    Na novom dizzu hoću samo jednu osobu, a to je BEYONCE! A, ako ne može ona, onda Katy!
    Kada sam počeo čitat mislio dam da će post biti 100 puta kraći, ali je ipak dug i meni se činio jednim od najdužih o gradovima... idem pisat post pa u krevet ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha ti si ludak xd nez zašto ali ličimo jedno drugom(haha ne fizički to totalno ne,jer te nisam ni vidjela a i sigurna sam u to) npr.Ti voliš Bey a i ja volim Bey,ti voliš Katy i ja volim Katy ti si išao na folklor(haahah ovo je smiješno)ja idem na folklor,ti glumiš eeej pa i ja ....Stvarno najduži ma ne to se tebi čini ..eto jedne razlike ja mislim da je ovo najkraći post a ti suprotno hah xd.. nema šanse da pišem o parfemima jer ti ćeš da pišeš o njima što bih i ja hahah xd... ja ću da pišem o svom životu.. xd to mi najbolje leži... i o dešavanjima xd pozz do idućeg puta <3 :*

      Izbriši
  5. Prvo te želim pohvaliti jer si se potrudila oko gradova, treba to sve istražiti, odabrati slike, napisati tekst da naučimo nešto a da ne bude dosadno. Pročitala sam doslovno sve, nisam željela biti nepristojna i preskočiti neki malo dosadniji dio :)
    Što se tiče dizza ja glasam za Rita Oru ili Demi Lovato jer neki su radili dizzove s ostalima pa mislim da bi sa njima bilo orginalnije..
    Nezz možeš napraviti i s Niallom.. on mi je najdraži iz benda i najslađi :D
    Baš bi bilo lijepo otići u London, ajme umrla bi od silne ljepote da idem u šoping po tim fensi dućanima.
    Baš me zanima o čemu ćeš pisati u sljedećem postu :D
    Ima novo kod mene pa kad budeš imala vremena navrati pozz :**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eh večeras ću ti komati znaš puuno sam zauzeta ovih dana,škola i to...tako da stvarno nmg stići sve -.-' .I da hvala ti što si se i ti potrudila da pročitaš moj post <3 i hvala ti na komentaru... da i ja se slažem i ja bih ili Demi ili Ritu Oru na dizzu <3.Heej curo ti ideš sa mnom u London ,može? samo dogovorimo se okop plaćanja heh' xd

      pozz i večeras ću pokušat doći na blog da ti uzvratim komić,ako ne danas sutra zasigurno <33

      Izbriši
  6. hej post je super sviđa mi se novi dizz jer je nešto inovativno zbog imena pjevača :D.iako si na head moglaa staviti london eye a ne samo natpis.post je super,sviđaju mi se slike,ali najdraže mi je šta moramo posjetiti obavezno.za novi glasam za demi ona ide sa L na turneju awwwić hihihiihisve je odlično,nemam neš specijalno ni vremen a ni inspiracije za duži kom,ali sljedeći put će biti duže <333

    OdgovoriIzbriši
  7. Omg!!! London, moj omiljeni gradu koji zelim otici.ovo sam sve znao, jer sam isao par puta iznad London(mislim letio sam iznad, za Los Angeles).Jako je zanimljiv dizz, bas mi se svidja...i da tnx, sto si me stavila u elite, napokon.Plizz komaj mi imam novo.i ti si prva kojoj javljam za novo.

    OdgovoriIzbriši
  8. eee zab. sam reci da glasam za Rita Oru

    OdgovoriIzbriši
  9. Ejjjj.Samo da ti javim da imam novi post pa komaj. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Postić je zanimljiv,ali sa druge strane malo dosadnjikav,pošto mnogo više volim kada pišeš o prodavnicama i tim tako restoranima i hotelima nego o istoriji,ali ok. Komaj www.mystoryoflife.bloger.hr i na www.coolteenlife.bloger.hr postavi koje pitanje jer je sledeći post Q&A

    OdgovoriIzbriši
  11. Elma, duboko si me razočarala, ali ono najdublje... Msm. napisala si Gdje prizalogajiti bez upitnika =O Kako si samo mogla.. hahah... Ti znaš da ja pazim na sve što se tiče pravopisa xP Moram ti ispričati prvo jednu malu avanturu sa ovog Bloga... Ugl. ja sam pričitala post i sad sam otišla samo da pogledam gore header i vratim se na komm i kako sam brzo išla prema dolje, pričinilo mi se da na ovom dizz-u, više 1D-a piše Aida.. I onda sam se vratila i shvatila da piše Adele xD Ali hej, nisam ja puno pogriješila... hahha... Meni je dizz baš cool... Sviđa mi se to što imaš da imena, evo da nije bilo ovog nikad ne bih saznala da je Rita Ora iz Londona xD Post nije kratak koliko si ti rekla u ovom uvodu i msm. da si malo previše rekla kako jedva čekaš da završiš post... Za novi dizzz neću glasati, pošto nisi stavila Taylor =( Sad sam skroz tužna.. Ni u ove voštane figure nisi stavila da ima i njena ni... Ni nisi rekla da će imati 5 koncerata sljedeće godine u Londonu =( Niššta... Zar ništa? Izmislila sam ti slogan "Kako se pišu izostavljene stvari? - Piši Taylor Swift " =( Ugl. meni se post baš sviđa i nezz šta ovdje da ti komentarišem, pošto mi je nekako glupo komentarisati a nezzz šta još da ti kaežm xD Rekli smo da idemo u Pariz i London smo otpisale, tako da neću nišš planitari na ovom postu xD I da, napiši mi kako ti se čini ona današnja pjesma -.^

    OdgovoriIzbriši
  12. Heheh super ti je dizz ;) bas mi se svida msm fora je, na London xD.....sto se tice sljedeceg dizza, pa ja glasam za Sel ofc netrebam ni objasnjavat xP iako bi mi bilo svarno cudno ali i drago vidjet dizz na Sel na ovom blogu hahah..... mah, nema veze, ionako ce dizz najvjerojatnije biti na Demi ili na Ritu Oru barem kolko ja vidim po glasovima :/... nadam se da cu i ja jednom dobit priliku otic u London <3333 super si sve ovo opisala iako moram priznat da su i meni pomalo dosadili ovi gradovi posto je vrlo mala vjerojatnost da cu ikada u zivotu uopste vidjet sve to, pa mi je nekako mrsko gledat svo to nazalost nedostizno savrsenstvo koje nikad necu vidjet :(...... Kako god, ipak se vidi da si se potrudila oko posta i dosta je dugacak, a to mi je bas super :D....eto.... imas novo na lifeismusic.bloger.hr (opet xD) pa komaj ;)

    OdgovoriIzbriši