utorak, 9. srpnja 2013.

Yesterday is over it's a different day.


Book.evo mene opeet,gdje ste mi vi? Šta se radi? Ovo ljeto,uuh,brate,istina da je vruuće
no meni odgovara,kupaanje je tu...ha ha ha xd

Ovako ovaj post sam odlučila malo posvetiti svojim dečkima,mislim ne svima u svakom novom postu ću pisat o jednom dečku iz One Direction ,prva meta bi bio moj Zayn Malik.

Radije bih pisala činjenice o njima jer ,kada bi vam ja napisala kad je rođen i njegove osnovne informacije,pa to možete naći i na internetu.


Zayn Malik

-Zayn ima jednu stariju i dvije mlađe sestre.
-Musliman je.
-Prije je pušio ali sad je prestao zbog fanova.
-Zayn na Arapskom znači :Lijep.
-Plaši se mraka.
-Ne zna da pliva.
-Zayn voli cure sa dugom,mracnom smeđom kosom.
-Želi da mu cura može cijeli dan  i cijelu noč pričati,i da mu može sve reći šta je muči.
-Kada  ne bi bio u bendu ,onda bi bio učitelj Engleskog jezika . Waa *__*
-Njegova cura se zove Perrie Edwards.
-Najbolji dio na curi jesu njene oči. -Zayn Malik
-Zayn je prije pisao pjesme za cure. *___*
-Zayn je držao ruku Harry-u kada je Harry radio prvu tetovažu.
-Kad bi zaglavio na pustom otoku ,poveo bi sa sobom Louisa,ako bi mogao.
-Zayn grize svoje usne kada je nervozan.
-Oduvijek je želio duet sa Brunom Marsom.
-Zayn odlično crta.
-Zayn je napisao svoj dio (koji pjeva) u pjesmi WMYB(What makes you beautiful)
-Njegov omiljeni pokemon je Oshawott.
-Ako ga upoznaš i daš mu svoj Twitter ,on će te pratiti.
-Zayn nije imao pasoš prije nego je došao u X Factor.
-Kao i Harry-u i Zayn-u je omiljena životinja mačka.(p.s: kao i meni)


Toliko o Zaynu,ovako ja ne znam kako ovdje funkcioniše reklamiranje,ali od idućeg posta ,iako znam da nisam baš najviši stepen pregledavanja,počinjem reklamirati to jest predlagati koje blogove da posjetite.
-Pa izgleda da je mene uhvatila BLOGOMANIJA,pa sam napravila još jedan blog:
http://believeinme1.blogspot.com/

nadam se da ćete ga posjetiti i komentarisati mi ga ;)

Books

-Odlučila sam da ću vam u ovom postu predložiti knjige koje biste mogli pročitat,znam stvarno da je malo gluuupo to što tražim na raspustu da čitate knjige ali ove knjige koje sam ja pročitala uopšta nemaju veze sa lektirama,ni blizu,..da jesu i one knjige,ali su u nečemu posebne,nisam sigurna u čemu,ali nisu slične lektirama,lektire su većini učenika dosadne,pa i u mom slučaju je tako osim ako se ne nađe koja zanimljiva ,ali prava rijetkost.

Ovako prva knjiga koju sam pročitala je:

Jane Green-Obećaj mi
-Pa ovo je jedna od knjiga koja je jaaako zanimljiva,ali na kraju i tužna,neću vam reći zašto je tužna jer je čar u tome da je vi prolistate,.Ona govori o životu jedne žene Callie Perry(aii zaprepastila sam se kada sam vidjela ovo Perry,hahah xd) . Ona ima sretan život ,2 djece i zgodnog muža...Njena sestra vodi divlji život ,no odluči se primiriti kada sazna da je Callie bolesna...Tada svi počinju ponovo da se okupljaju i uživaju zajedno u društvu.Calleini roditelji koji nisu pričali 30 godina(možete misliti) pomirit će se i biti zajedno.Ali hajd evo moram vam ispričat i kraj,ona na kraju umire ostaju njena djeca ,a za njih brine njen muž,i onda se oni prisjećaju nje ,kako je bilo s njom,i onda nastaje slamanje mog srca hahah xd.. Meni je to tako tužno,možda vama neće biti ,ali ja sam se topila u suzama, xd.


Druga knjiga koja mi je zapala među omiljene jeste:

Auuuu,ova knjiga jeeee 'gotiva'. xd
Lucy(glavna likuša),ima predivnog momka no kada dobije poruku u kojoj piše da ju je on prevario već (mislim) 4 put u ovom mjesecu,načisto pošizi.Ona je na putu ka Austaliji,no kada dobije tu poruku ,sav let provede u brizi i ljutnji.U Sidney-u upoznaje prezgodnog surfera koji joj odvlači pažnju od tadašnje situacije u kojoj se nalazi.Zaljubi se od njega ,ali zna da je primorana vratiti se nazad u Englesku.Kada se vrati ,sve joj postaje sumorno i tmurno,nedostaje joj gledati Nathana(surfera) kako surfa,nedostaje joj tako reći Sidney.Sve više se udaljava od svog dečka.Na kraju knjige ona zapravo saznaje da je njen dečko totalni idiot i da ju je varao i to ne sa jednom već sa više djevojaka.Odlučuje se udati za Nathana.





-Na trećem mjestu se nalaze zapravo dva djela od jedne preedobre autorice Lindsey Kelk



Ova knjiga se sastoji od tri dijela:
-Ja volim NYC
-Ja volim Hollywood
-Ja volim Pariz.


Ako mene pitate ja sam pročitala samo 1. i 3. dio,tako da ne znam šta se dešava u ovom drugom dijelu.
Ja volim New York ,je priča o tome kako Angela vidi svog dečka kako je vara i odluči na bijeg u NYC.Tamo upoznaje Jenny i nalazi se u vrtlogu novih dečki.Ona tamo odluči da ostane i  nađe sebi posao ,možete misliti BLOGERICE za jedan magazin Look.Tada joj u životu sve kreće na bolje a i ona sama se osjeća bolje,uspije da preboli svog dečka,i zaljubi se u jeednog 'indie' dečka Alexa,koji svira u bendu.



Evo ovaj drugi dio te knjige ću vam samo postaviti sliku ,ako uspijete pročitajte ga ,jer ga ja nisam uspjela naći,ali valjda jednog dana ću ga pronaći.Stvarno i on mi se čini kao zanimljiv,pa ako uspijete uz ove ljetne vruće dane ,zavalite se napolju negdje u hladu i čitajte,uz jedan sladoled :P

-Treći dio ove knjige jeste 'Ja volim Pariz',pa sad ću vam nešto odkriti njega sam prvog pročitala,izgleda da sam ja tako ludo dijete pa i knjige čitam odzada. HAHA ,znači kod mene je išlo prvo 3.dio pa 1. dio,a drugog nije ni bilo xd? :P




U trećem dijelu ,Angelu poziva njen dečko da ide s njim u Pariz.Ona predpostavlja da bi tamo trebalo sve biti romantično ali onda otkriva da su zapravo ,Parižani tako dosadni,a grad im tako prelijep.Autorica ove knjige jako je dobro opisala i Pariz a  i New York tako da sam se i ja osjećala da sam tamo.Nego ,da nastavim ona odlazi u Pariz sa Alexom i upoznaje Alexovu bivšu,koju Alex više ne voli.Ta Alexova bivša(zaboravila sam kako se zove ima neko francusko zapetljano ime),želi Alexa nazad podhitno.Onda se u Angeli budi sumnja da li nju Alex voli .Kada vidi Alexa da sjedi sa tom curom u baru pakuje se i odlazi u London.No u zadnjem trenu je od tog odgovara,Jenny, i onda se ona vrati u Pariz ,ali Alex krene za njom u London.No svirka je trebala početi za 10 minuta a Alex se još nije bio vratio.Publika želi da Angela pjeva? Da li će Angela pjevati  to trebate da pročitate i onda saznate.

-Ima još par knjiga koje bih vam preporučila ali hajde da ne budem više dosadna. xd

-Nadam se da ćete komentarisat ovaj post ,kao i prošli iako imam 21 komentar,tu ima i moji odgovora, ha ha ah xd .Stavite u komentar svoj blog pa ću ga reklamirat .I još imam jednu želju posjetite taj moj gore blog što sam napisala. xd

Puusa :**

I love you


eMMa

Broj komentara: 11:

  1. Yeees prva kommaaaamm tnx na komiću isse nsm znala da je Zayn muslić haha sry što to tako bezobrazno kažem hihi XD post je supp plz komaj kod mene novi pooost ;) i knjige su supp pogotovo ove i love te neke grafove... hahahahahahahahahahahahahaha ok... evo sad idem na ovaj tvoj novi blog... boooookkkk ♡♡♡♡♡

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahah,tebi se uvijek nasmijem,kada god naiđem na tvoj komentar uvijek imaš neke zanimljive stvari ubacane u rečenice.. <333 Javi kad budeš imala novi post :)

      Izbriši
  2. Jee novi post:D Tnx što mi komentiraš:) Ovaj post je zakon! Zayn<33 Obožavam ga:) Super su factovi,a skoro sve sam znala:) Baš je super što si pisala o knjigama jer mi je definitivno trebala preporuka za čitanje pa čak mi je kupanje dojadilo ahahah.Moram uzeti sve ove u obzir,a najbolje mi je ovo sa Parizom tj. sve serije:) Eto čujemo se:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aaa ,'fala ti Majo....

      Znam ja šta treba xd
      <3333

      Izbriši
  3. Uh......post je stvarno super! Zayna obožavam i znala sam većinu ovih stvari o njemu :)......Super je što si pisala tako nešš drugo a ne njegove osobne podatke jer to stvarno možemo nać bilo gdje.....Komat ću ti i taj drugi blog :D....Ove knjige su mi baš dobro došle volim kad mi neko preporuči nešš da čitam jer ja sama neznam što da odaberem hahahah..... sve se to čini dosta zanimljivo pa možda pročitam neku od tih knjiga jer ionako nemam niššš pametnije za radit xD

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja nisam veliki fan one directiona al' bilo je zanimljivo čitati o Zaynu, većinu sam znala, drago mi je da si pisala manje poznate činjenice, a ne da si pisala npr. datum rođenja gdje živi i tako nešto što ima na wikipediji.. Knjige se čine zanimljive i nadam se da ću ih pročitati. Kad će sljedeći post??
    posjeti nutellaismissnothing.bloger.hr i ako može ostavi komentar!
    pozz :*

    OdgovoriIzbriši